WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

De shuttle service kan een alternatief zijn voor valet parking bij evenementen, of daar juist een aanvulling op zijn. Wanneer de parkeergelegenheid niet in de directe omgeving van het ontvangst is dan kunnen wij een breed scala aan shuttlebussen inzetten om de gasten vanaf de parkeerlocatie naar de entree te vervoeren. 
 
De shuttle service kan echter ook van pas komen bij locaties die per openbaar vervoer slecht bereikbaar zijn of wanneer groepen mensen meerdere locaties te bezoeken hebben. Voor de kleinere groepen heeft Rent A Bob de beschikking over een zeer luxe 7 persoonsbus die van alle gemak en comfort is voorzien. Daarnaast leveren wij diverse 9-persoonsbussen en voor de zeer grote groepen kunnen luxe touringcars via onze collegabedrijven worden ingezet. 
 

TARIEVEN 

Vanaf €90,- per uur huur je een bus mét chauffeur op de door jou gewenste locaties en tijdstippen. Neem voor de exacte tarieven, een passende offerte of een goed advies contact met ons op.
 
Alle tarieven zijn ex. BTW en inclusief brandstof.
 

CONTACT

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je advies nodig? Kom met ons in contact via 0850443777 of stuur een mail naar [email protected]
 
 

"Heerlijk relaxed. op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder."

Remco Schouten / IMAP Netherlands

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster / Wolrdwide Travel Agency

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Heerlijk relaxed. Precies op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder.

Remco Schouten / IMAP Netherlands

''Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!'' 

Hetty Hof - van Munster / Worldwide Travel Agency

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi B.V.

 - De grootste thuisbrengservice van NL - 

 - Een netwerk van ca. 125 chauffeurs - 

 - Ook voor privéchauffeurs - 

 - Ruim 15 jaar ervaring - 

 - Meer dan 10.000 ritten per jaar - 

 - Valet Parking - 

90% van onze klanten bestelt via de app