PERSONEELSFEESTJE OF BEDRIJFSBORREL?

Feestjes moeten gevierd worden, toch? Maar vaak wordt een belangrijk onderdeel vergeten; hoe komt iedereen veilig thuis? Geen zorgen, wij nemen dit onderdeel met zorg van je over. Wij regelen tot 100 chauffeurs waar en wanneer jij nodig hebt. Zo komt iedereen onbezorgd en veilig thuis in zijn eigen auto, zonder na te hoeven denken over de Bob. 

DE VOORDELEN VAN RENT A BOB

  • Ervaring met evenementen tot 110 chauffeurs
  • Flexibiliteit
  • Bereik door heel Nederland
  • Iedereen komt veilig thuis

BOB CHAUFFEURS

Laat de medewerkers – die daar behoefte aan hebben – met een Bob naar huis rijden. Rent A Bob kan een speciale pagina voor uw event aanmaken waar uw werknemers zelf hun vervoer kunnen inboeken. Of u verzamelt de ritten en geeft het aan Rent A Bob door.

SHUTTLE SERVICE

Ook wanneer werknemers niet over een eigen auto beschikken (of deze thuis hebben gelaten) kan Rent A Bob voor een veilige thuiskomst zorgen. Met een luxe personenbus (of meerdere) zijn uw werknemers zeker van een veilige thuiskomst. 

Rent A Bob staat bijvoorbeeld klaar na:

Bedrijfsborrels

Events

 - De grootste thuisbrengservice van NL - 

 - Een netwerk van ca. 125 chauffeurs - 

 - Ook voor privéchauffeurs - 

 - Ruim 15 jaar ervaring - 

 - Meer dan 10.000 ritten per jaar - 

 - Valet Parking - 

ONZE ERVARING

Rent A Bob bestaat in 2024 20 jaar. In die 20 jaar hebben wij ieder jaar vele bedrijfsfeesten mogen voorzien van meerdere chauffeurs. Vaak in combinatie met Valet Parking. We gaan graag voor u aan de slag om samen met u een onvergetelijk (en veilig) bedrijfsfeest neer te zetten.

WAT IS DE AANSPRAKELIJKHEID VAN DE WERKGEVER?

Het personeel in de gelegenheid stellen een borrel te drinken kan consequenties hebben. Wanneer iemand na het feestje in een (bedrijfs)auto stapt en een ongeluk maakt dan kan de werkgever verantwoordelijk worden gehouden. Hij was immers op de hoogte van het alcoholgebruik. Een feestje geven houdt dus niet op bij de uitgang.

NEEM CONTACT OP

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0850443777 of stuur een e-mail naar [email protected]

"Heerlijk relaxed. op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder."

Remco Schouten / IMAP Netherlands

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster / Wolrdwide Travel Agency

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Heerlijk relaxed. Precies op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder.

Remco Schouten / IMAP Netherlands

''Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!'' 

Hetty Hof - van Munster / Worldwide Travel Agency

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi B.V.