RENT A BOB

Rent A Bob is de oudste en grootste aanbieder op het gebied van de thuisbrengservice. Bij Rent A Bob bestel je een chauffeur die je in je eigen auto naar huis rijdt. En dat kan zelfs last minute. Bestel gemakkelijk en snel een Bob chauffeur in de Rent A Bob app of neem contact met ons op. Ben je op zoek naar een zakelijke chauffeur of een chauffeur die de hele dag tot jouw beschikking kan staan? Bekijk dan hier onze andere chauffeursbedrijven.

EEN NETWERK VAN TOPCHAUFFEURS

Met bezetting in de grootste steden van de Randstad beschikt Rent A Bob over een heel netwerk van chauffeurs. Met dat netwerk kunnen wij (vrijwel) iedere vervoersopdracht tot een succes maken.  Dat netwerk is zorgvuldig opgebouwd. Want als we iets geleerd hebben in de tijd dat we bestaan, dan is het om goede chauffeurs te herkennen. En met extra trainingen zorgen wij (zie onder) dat Rent A Bob topchauffeurs levert.

ONZE DIENSTEN

 - De grootste thuisbrengservice van NL - 

 - Een netwerk van ca. 125 chauffeurs - 

 - Ook voor privéchauffeurs - 

 - Ruim 15 jaar ervaring - 

 - Meer dan 10.000 ritten per jaar - 

 - Valet Parking - 

ONS TEAM

Jeroen van der Kamp
Founder | Co-CEO | CCO

Patrick Noordermeer
Founder | Co-CEO | CFO

Carlo Schep
Online marketing

Pepijn Meddens
Strategie

Rutger Mudde
Marketing

Alex Buturlakin
Back-end developer

Aleksandr Shchyhrintsov
Front-end developer

Shelly Brouwer

Shelly Brouwer
Office Manager

CONTACT

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je graag een chauffeur reserveren? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Top! Want wij zoeken altijd goede studentchauffeurs. Maar we zoeken wel de krenten uit de pap. Als jij begrijpt wat wij bedoelen met:

  • Een dienstbare instelling
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een geboren chauffeur
  • Een harde (avond)werker
  • Oog voor comfort en veiligheid
  • Een ingebakken respect voor anderen

En als dit allemaal van toepassing op jou is. Dan moet je bij ons solliciteren. Want dan is de kans ook groot dat je als chauffeur bij Rent A Bob aan de slag kan.

solliciteer nu

MAAR WE ZOEKEN OOK:

Een office manager

Een sales manager

BEN JIJ ZZPer?

Sluit je dan aan bij het platform van Rent A Bob. Hoe dat werkt? Na een grondige intake krijg je de mogelijkheid om op de avonden dat jij je inkomen bij elkaar wilt rijden, de ritten van ons platform kunt pakken. 

Hoe dit verder werkt leggen we je graag uit!

MEER INFO >>> 

meer info

VERZEKERINGEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN

Rent A Bob biedt een no-claim bescherming. Daar betaal je niets extra’s voor. Dat is bij de ritprijs inbegrepen. Mocht er onverhoopt schade ontstaan tijdens de rit dan vergoedt Rent A Bob het verlies van no-claim (en dus de eventuele extra premie) voor een periode van 3 jaar. Jouw auto moet wel all-risk verzekerd zijn. Heb je een WA of WA-plus verzekering dan rijdt de chauffeur op het risico van de opdrachtgever. En dit geldt ook wanneer de chauffeur moet rijden in winterse omstandigheden.

Maar na ruim 20 jaar Rent A Bob kunnen wij statistisch onderbouwen dat de kans op schade met onze chauffeur heel klein is. Maar dan ook écht heel klein. Ongeveer 0,00022. Om precies te zijn. Wil je alle kleine lettertjes lezen? Dan vind je hier onze algemene voorwaarden.

Privacybeleid

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van jouw gegevens? Je leest het op het privacy beleid en het cookie beleid.