VACATURE CHAUFFEUR

Wij zoeken enthousiaste chauffeurs die onze cliënten veilig en comfortabel naar huis kunnen rijden. Je rijdt altijd in de auto van de cliënt. De manier waarop je dat doet – en hoe je met de cliënt omgaat – is van doorslaggevend belang voor het succes van Rent A Bob. Jij bent namelijk degene die er voor moet zorgen dat je met jouw service en rijstijl de mooie avond van de cliënt doorzet tot aan het moment dat hij thuis wordt afgezet door jou.

Ben jij die toegewijde chauffeur die wij zoeken?

WERKTIJDEN

Je kunt bij Rent A Bob zowel overdag als in de avond werken. Overdag leveren wij (via ons zusterbedrijf E-Drivers) privéchauffeurs aan de zakelijke markt. Dit is de ideale bijbaan wanneer je als chauffeur tijdens je werk ook wilt kunnen studeren.

In de avonduren levert Rent A Bob op last minute basis Bob-chauffeurs aan mensen die zelf niet meer mogen rijden. Van zondag tot en met donderdag levert Rent A Bob tot 01:00 uur chauffeurs en op donderdag tot en met zaterdag is Rent A Bob tot 02:00 uur geopend. De werktijden starten vanaf 20.00 uur in de avond.

AANTAL DAGEN WERK

Bij Rent A Bob heb je zelf invloed op het aantal uren dat je werkt. De meeste chauffeurs werken twee of drie avonden in de week. Van donderdag tot en met zaterdag is het altijd lekker druk bij Rent A Bob dus dan wordt jouw beschikbaarheid erg gewaardeerd!

SALARIS CHAUFFEUR RIJBEWIJS B

Bij Rent A Bob verdien je als chauffeur een prima salaris. Bovendien heb je zelf ook nog eens invloed op de hoogte van het loon. Goede chauffeurs verdienen namelijk ook nog eens een lekkere fooi. De exacte hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd, maar een goede chauffeur verdient gemakkelijk € 100,- op een avond. Daarnaast lopen er bij Rent A Bob ook verschillende bonusregelingen die jouw inkomen nog aantrekkelijker maken.

ZZP CHAUFFEUR

Ben jij een ZZP’er, sluit je dan aan op het platform van Rent A Bob. Je hebt inzicht in de ritten en je schrijft je in op avonden dat je wilt rijden. Als ZZP’er kun je op een tarief per uur rekenen van € 25,- a € 30,-. De ritopbrengsten zijn voor jou, minus een commissie voor Rent A Bob. Bij het solliciteren kun je aangeven dat je ZZP’er bent.

 

METEEN SOLLICITEREN
WERKEN ALS CHAUFFEUR

Als Bob chauffeur wordt er van je verwacht dat je de tijd onderweg naar de cliënt toe gebruikt om je goed voor te bereiden op de rit. De ritten hebben een sociaal karakter en je hebt vrijwel altijd te maken met gezellige mensen die wel in zijn voor een gezellig gesprek en leuke muziek. Je rijdt in de meest uiteenlopende auto’s; van simpel naar ultraluxe of super sportief. Het doel van een avond is om zoveel als mogelijk ritten te rijden. Tussen de ritten door verplaats jij jezelf met o.a. de scooter, het OV, taxi, een collega die je ophaalt of op een andere manier. 

SOLLICITATIE PROCEDURE

1. Je vult het sollicitatieformulier in. Je koppelt je CV aan dit formulier, dus zorg ervoor dat je deze klaar hebt staan. De informatie die hierop staat – o.a. jouw werkverleden – is voor ons erg belangrijk.
2. Als wij denken dat er een match kan zijn, dan geven we je toegang tot onze agenda en maak je zelf een afspraak bij ons. Lekker makkelijk.
3. We geven je toegang tot onze chauffeurscommunity waar je wordt uitgelegd wat je mag verwachten bij de intake op het kantoor van Rent A Bob. Zo wordt er van je verwacht dat je een rit aflegt in een van onze auto’s zodat wij een goed beeld krijgen van jouw chauffeurskwaliteiten. Het is geen examen. Zie het meer als een training.
4. Wanneer jij en wij van mening zijn dat we een goede match vormen dan kun je snel aan de slag.

JOIN THE GROUP

Rent A Bob maakt onderdeel uit van de bedrijvengroep waar E-Drivers en DriveMe onderdeel van uitmaken. Met deze bedrijven wordt het gehele scala van chauffeursdiensten geleverd; van studentchauffeur tot aan delegatievervoer. Ben jij in het bezit van de chauffeurspas of het CCV-D1 of D2 certificaat? Maak dan kennis met DriveMe.

METEEN SOLLICITEREN

"De chauffeur had reeds eerder voor ons gereden, wederom prima in orde en zoals altijd keurig op tijd."

Dhr. Reimers

"Prima chauffeur zeker gezien gladheid
Op afgesproken tijd staat chauffeur klaar en gezien gladheid uiterst bekwaam gereden.Petje af!"

Han, Naaldwijk

"Top!Op de avond zelf BOB besteld via de app en stond op de afgesproken tijd keurig op ons te wachten."

Marijke, Hellevoetsluis

'' Heerlijk relaxed. Precies op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder."

Remco Schouten

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Last minute een ritje geboekt. Snelle bevestiging per e-mail. Chauffeur perfect op tijd. Keurig gereden. Super service, het geld meer dan waard!"

Richard Thoben

"Enthousiaste, professionele chauffeurs en organisatie!"

Sander Blom / Solimas Groep

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJApp Store badge
Google Badge


"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"stipt, goed gereden, aardige chauffeurs!"

Julius Jaspers / Chef kok

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Afspraken worden goed nagekomen"

Rob van Etten / Toxozon

"Ik word enthousiast van de flexibiliteit"

Remco v/d Berg / Hommerson


App Store badge
Google Badge