VACATURE CHAUFFEUR

Wij zoeken enthousiaste studentchauffeurs die onze cliënten (of collega chauffeurs) veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Als imagobepalende factor van de organisatie ben jij verantwoordelijk voor het bereiken van een enthousiaste passagier. Ben jij die toegewijde chauffeur die wij zoeken? Rent A Bob heeft altijd verschillende vacatures voor chauffeurs open staan en als je het goed doet kun je binnen een week aan de slag. Via de functies op deze pagina kun je direct online solliciteren voor de functie van chauffeur.
 

WERKTIJDEN

Bij Rent A Bob kun je zowel overdag als in de avonduren werken. Overdag leveren wij via ons zusterbedrijf E-Drivers privéchauffeurs aan de zakelijke markt. Dit is de ideale bijbaan wanneer je als chauffeur tijdens je werk ook wilt kunnen studeren. In de avonduren levert Rent A Bob op last minute basis studentchauffeurs aan cliënten die zelf niet meer mogen rijden. Van zondag tot en met donderdag leveren we tot 00:00 uur chauffeurs en vrijdag en zaterdag is Rent A Bob tot later geopend. Bij Rent A Bob heb je zelf invloed op het aantal uren dat je werkt. Wij bieden werk tussen 16 en 40 uur in de week.
 

SALARIS PRIVECHAUFFEUR

Bij Rent A Bob verdien je als chauffeur een prima salaris. Bovendien heb je zelf ook nog eens invloed op de hoogte van het loon. Goede chauffeurs verdienen namelijk ook nog eens een lekkere fooi. De exacte hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd, maar een studentchauffeur van 21 jaar verdient meer dan € 11,- per uur, exclusief fooien. 
 

WERKEN ALS CHAUFFEUR

Bij Rent A Bob rijd je cliënten altijd in hun eigen auto, zowel overdag als ’s avonds. Het werk als privéchauffeur overdag vereist goede voorbereiding. Er wordt van je verwacht dat je goed studeert op de route die je zal gaan rijden en de locaties die je gaat bezoeken. Jouw opdrachtgever wil werken onderweg en eist derhalve een comfortabele, rustige rit. Er wordt een zakelijke en discrete houding van je verwacht. Je rijdt doorgaans in wagens als de BMW 5 / 7 serie, Mercedes S-Klasse en Audi A6 / A8. 
 
Als Bob chauffeur hebben de ritten een groot sociaal karakter en je hebt vrijwel altijd te maken met gezellige mensen die wel in zijn voor een gezellig gesprek en leuke muziek. Je rijdt in de meest uiteenlopende auto’s; van simpel naar ultraluxe of super sportief. 
 

SOLLICITATIE PROCEDURE

Solliciteren kan bij Rent A Bob online. Zorg er wel voor dat je een CV klaar hebt staan om te uploaden. Eén keer per week worden de sollicitaties beoordeeld en kandidaten uitgenodigd. Van de geschikte kandidaten wordt verwacht dat ze in gepaste kleding naar het kantoor komen voor een kennismaking. Via de mail zal je op de hoogte worden gebracht van de vereisten voor het gesprek. Na het gesprek volgt een proefrit in één van onze auto’s. Hoe jij rijdt en jezelf presenteert zijn voor ons natuurlijk van doorslaggevend belang. Wanneer we een goede indruk van je hebben gekregen en we besluiten door te gaan dan is het aan jou om je te verdiepen in ons bedrijf en werkwijzen aan de hand van presentaties en handboeken. En dit alles kan binnen een week! 

BEDRIJVENGROEP

Rent A Bob maakt onderdeel uit van de bedrijvengroep waar E-Drivers en DriveMe onderdeel van uitmaken. Met deze bedrijven wordt het gehele scala van chauffeursdiensten geleverd; van studentchauffeur tot aan delegatievervoer. Ben jij in het bezit van de chauffeurspas of het CCV-D1 of D2 certificaat? Maak dan kennis met DriveMe.


"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Last minute een ritje geboekt. Snelle bevestiging per e-mail. Chauffeur perfect op tijd. Keurig gereden. Super service, het geld meer dan waard!"

Richard Thoben

"Enthousiaste, professionele chauffeurs en organisatie!"

Sander Blom / Solimas Groep

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Veel beter kan het niet. De vriendelijkheid van de chauffeur en het zorgeloos thuiskomen na een avond stappen."

Pieter Kroon / K&A Groep

"Efficiente en competente service, zowel bij reserveren als in de uitvoering"

Erik Teunissen

"Keurig op tijd, goede chauffeur en erg vriendelijk"

Johanna Blok

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"stipt, goed gereden, aardige chauffeurs!"

Julius Jaspers / Chef kok

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Afspraken worden goed nagekomen"

Rob van Etten / Toxozon

"Ik word enthousiast van de flexibiliteit"

Remco van den Berg / Hommerson
Download de App van Rent A Bob via App Store
Download de App van Rent A Bob via Google Play