STUD Holding B.V. is een groep van chauffeursbedrijven. Deze groep bestaat uit de merken, DriveMe, Rent A Bob en E-Drivers. Met onze bedrijven zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers  een comfortabele en efficiënte rit hebben zodat ze door kunnen werken. Of dat ze – na gezellig uit te zijn geweest – weer met hun eigen auto veilig thuiskomen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie als Office medewerker? Zoek niet verder! De bedrijvengroep van E-Drivers, Rent A Bob en DriveMe is op zoek naar een enthousiaste en gedreven officemanager om ons team te versterken. Als officemanager krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het succes van onze organisatie en onze klanten te ondersteunen met een uitstekende service.

Over ons: Wij zijn een dynamische bedrijvengroep met een passie voor mobiliteit en klanttevredenheid. E-Drivers, Rent A Bob en DriveMe bieden innovatieve diensten aan op het gebied van personenvervoer en chauffeursdiensten. Ons team van professionals werkt elke dag nauw samen om onze klanten een vlekkeloze ervaring met ons bedrijf te bezorgen.

Wat ga je doen: Als Office Medewerker speel je een sleutelrol in het soepel laten verlopen van onze dagelijkse operaties. Geen dag is hetzelfde en je werkt nauw samen met drie collega’s om verschillende taken te vervullen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Ritplanning: Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van ritten voor onze chauffeurs, waarbij je rekening houdt met de wensen en behoeften van onze klanten.
 • Onderhouden klantrelaties: Het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties is van vitaal belang voor ons succes. Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn en je bent hun eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen.
 • Administratief werk: Als officemanager zorg je voor een gestroomlijnde administratie. Je verwerkt gegevens, beheert dossiers en voert diverse administratieve taken uit.
 • Communicatie met chauffeurs en opdrachtgevers: Een goede communicatie is essentieel in onze branche. Je houdt contact met onze chauffeurs en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.
 • Grote projecten tot een succes maken: Je werkt samen met het team aan grote projecten en evenementen, waarbij je een belangrijke rol speelt in de planning en uitvoering ervan.
 • Sales & Marketing: Je ondersteunt onze sales- en marketing afdeling bij het opstellen van offertes, het opvolgen van leads en het verstrekken van informatie aan potentiële klanten.


Wie zoeken we:
Wij zijn op zoek naar een proactieve en zelfstandige officemanager met een hands-on mentaliteit. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving. Daarnaast heb je een klantgerichte instelling en een uitstekend organisatievermogen. Vereist is dat je foutloos kunt communiceren in woord en geschrift in zowel de Engelse als Nederlandse taal. Het is fijn als je reeds ervaring hebt in deze functie, maar het is geen harde eis. Wij letten voornamelijk op de juiste persoonlijke motivatie van een kandidaat. Het werken met Microsoft Office moet jou bekend zijn en een (lichte) affiniteit met ICT wordt aan onze kant bijzonder op prijs gesteld.


Wat ga je krijgen?

 • Een uitdagende en gevarieerde fulltime functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen
 • Een enthousiast en gezellig team om mee samen te werken
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling
 • Een maandsalaris tussen 2.000 en 3.000 euro bruto per maand
 • Een werkweek van 20 tot 40 uur
 • 24 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur)
 • Team-uitjes op regelmatige basis
 • Telefoon en PC van de zaak


Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

09:00 uur: opstarten

09:30 uur: teamoverleg

10:00 uur: afronden ritadministratie van de vorige dag

11:00 uur: planningswerk voor de komende dagen

12:00 uur: pauze

13:00 – 14:00 uur: variabele werkzaamheden

14:00 – 16:00 uur: marketing/sales/klantcontact (CRM)

16:00 – 17:30 uur: planning en afsluitend teamoverleg

Solliciteer nu! Grijp deze unieke kans en maak deel uit van ons gemotiveerde team. 

Heb je interesse?

Als je tot hier bent gekomen dan kan het niet anders! 

Stuur een sollicitatie + CV naar [email protected] en maak duidelijk waarom we jou moeten hebben. 

En met ‘wij’ bedoelen we o.a.:

Kars

 

Kars

Jeroen

 

Jeroen

Patrick

 

Patrick

Ron

 

Ron

Elco Wolters

 

Elco