EVENEMENTENVERVOER

Een goed georganiseerd evenement eindigt niet wanneer de gasten vertrekken. Hedendaagse evenementorganisaties zijn zich meer en meer bewust van hun verantwoordelijkheid m.b.t. het aanbieden van vervoersalternatieven. Het vervoer van deur-tot-deur hoort daar dan bij. 
 

ALLE GASTEN KOMEN VEILIG THUIS

Organisatoren hebben vrijwel altijd te maken met het vervoer van de gasten, met name wanneer er alcohol geschonken wordt. Tegenwoordig ziet men het dan ook als verplichting om de gasten ten minste een vervoersoplossing aan te bieden. Dit kan uiteraard in verschillende vormen:
 
  1. De gasten worden geattendeerd op het bestaan van Rent A Bob;
  2. Er wordt op voorhand geïnventariseerd hoeveel ritten er nodig zijn en deze ritten worden gereserveerd;
  3. Er wordt een bepaald aantal chauffeurs ingezet die op de locatie klaar staan om gasten vanaf het evenement naar huis te rijden. Per chauffeur wordt 1 rit gedaan;
  4. Er wordt een bepaald aantal chauffeurs ingezet die klaar staan om gasten naar huis te vervoeren en keren daarna direct terug naar het evenement voor de volgende gasten.
Met het Randstedelijke netwerk van chauffeurs kan Rent A Bob goed omgaan met last-minute aanpassingen in de planning en hebben wij vrijwel altijd een oplossing. Als organisator heb je namelijk altijd te maken met gasten die op het laatste moment niet kunnen komen, of juist wel, of ergens anders naartoe moeten dan eerder aangegeven.
 

TARIEVEN EVENTS

Optie 1-3: Reguliere tarieven thuisbrengservice. Bij meer dan 5 ritten kunnen wij een korting aanbieden. Voor optie 4 geldt: Chauffeurskoppel + auto per uur € 67,50. Tarieven ex BTW
 

CONTACT

Kom met ons in contact via 0850443777 of stuur een mail naar [email protected]