HUUR EEN BUS MÉT CHAUFFEUR

Een uitkomst voor een feestje met vrienden! Gezellig met een groep reizen en geen zorgen over wie de Bob is. Daar is Rent A Bob voor. Maar ook voor andere doeleinden kan een bus met chauffeur een ideale uitkomst zijn. Wij kunnen een breed scala aan personenbussen leveren, waaronder een luxe Mercedes V-klasse of Viano klasse en touringcars. De bijbehorende chauffeur leveren we uit ons brede, flexibele chauffeursbestand met directiechauffeurs.
 

SHUTTLE SERVICE

De bussen kunnen ook ingezet worden voor shuttle doeleinden. Daarbij pendelen we de gasten tussen locatie A en locatie B. Uiteraard in alle comfort en luxe. 
 

TARIEVEN

Vanaf €90,- per uur huur je een bus mét chauffeur op de door jou gewenste locaties en tijdstippen. Neem voor de exacte tarieven, een passende offerte of een goed advies contact met ons op.
 
Alle tarieven zijn ex. BTW en inclusief brandstof.
 

CONTACT

Ben je benieuwd welk aanbod het beste aansluit bij jouw gelegenheid? Kom met ons in contact via 0850443777 of stuur een mail naar [email protected]

 - De grootste thuisbrengservice van NL - 

 - Een netwerk van ca. 125 chauffeurs - 

 - Ook voor privéchauffeurs - 

 - Ruim 15 jaar ervaring - 

 - Meer dan 10.000 ritten per jaar - 

 - Valet Parking - 

"Heerlijk relaxed. Precies op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder.

Remco Schouten / IMAP Netherlands

''Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!'' 

Hetty Hof - van Munster / Worldwide Travel Agency

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi B.V.

"Heerlijk relaxed. op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder."

Remco Schouten / IMAP Netherlands

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster / Wolrdwide Travel Agency

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi