Hoe kunnen wij helpen

Hoe kunnen wij helpen

Is jouw mailbox na vorige week ook overladen met berichten van bedrijven en hun maatregelen tegen het Coronavirus? Die van mij in ieder geval wel. 

Het is goed om te zien dat velen hun verantwoordelijkheid pakken. En sommige bedrijven die méér verantwoordelijkheid nemen dan noodzakelijk wordt geacht. Mooi hoor! 

Het is een onwerkelijke situatie. Na die lange, donkere periode met regen en veel wind, schijnt de afgelopen dagen het zonnetje en is het heerlijk om buiten te zijn. We zien kinderen buiten spelen. En lachen. Ze hebben (gelukkig) geen idee welke donkere scenario’s zich als een donderwolk over mens en bedrijf uitstorten. 

We zijn zó ongelofelijk slim. We kunnen afgeschoten raketten weer netjes laten landen, er zijn robots die salto’s kunnen maken en artificial intelligence is gewoon een serieus ding. Computers leren zichzelf tegenwoordig om lastige problemen op te lossen. En toen was daar een door de natuur gefabriceerd virus. Hallo wereld. 

En ‘tuurlijk. Wij gaan dit uiteindelijk winnen. Maar voor nu is het simpelweg kut. Er gaan mensen dood en een wereldwijde economische recessie loopt hand in hand met het virus van het ene continent naar het andere. 

Of zijn we sterk genoeg om dit alles snel tegen te gaan? Ik hoop het. Maar op dit moment is niets te voorspellen. Met het sluiten van de horeca en het dwingende advies om thuis te werken laat het zich raden dat onze chauffeursbedrijven Rent A Bob en E-Drivers een behoorlijke klap krijgen. We voelen dan ook sterk mee met eenieder die zijn winkel noodgedwongen heeft moeten sluiten en waarbij de lasten gewoon doorlopen. Maar we zijn ook heel erg dankbaar voor het kabinet dat met forse maatregelen komt om werkend Nederland tegemoet te komen. 

Nederland laat zich daar in mijn ogen van zijn beste kant zien. Er wordt luid geapplaudisseerd voor de mensen in de zorg en op plekken waar ze het nooit zullen horen. Maar het wordt wél gedaan. En dat telt. Want zij zijn druk bezig om mensen daadwerkelijk beter te maken. 

Iedere tegenslag is een kans om beter te worden, en dat is waar het in deze moeilijke tijd om gaat. Beter worden. Kunnen we jou ergens ontlasten? We hebben een klein leger aan geweldige chauffeurs die maar al te graag voor jou aan de slag gaan. Dus: 

Waar kunnen wij helpen? 

Laat het ons weten door met ons in contact te treden. We zijn gewoon telefonisch en via mail bereikbaar. Heb je zelf geen hulp nodig maar heb je een tip waar we zouden kunnen helpen? Laat het ons alsjeblieft weten. 

Voor nu: zorg goed voor jezelf, help anderen en blijf gezond! 

Met vriendelijke groet,

Patrick en Jeroen

Deel dit item