In actie voor de voedselbank

Horeca dicht, even geen feestjes meer, weinig tot geen bezoek thuis… We zijn weer op slot.
 
We begrijpen en respecteren de maatregelen uiteraard. Maar leuk is anders, want ten tweede male zijn vele bedrijven lamgelegd. (Die van ons inclusief.) 
 
We blijven wel gewoon rijden wanneer je ons nodig hebt. Geef het tijdig aan ons door en we regelen het.

We realiseren ons dat de kans dat we je spreken in de komende weken niet groot zal zijn. Maar we hebben een manier gevonden om je toch nog even persoonlijk te zien.

Voedselbank

WE KOMEN GRAAG LANGS VOOR DE VOEDSELBANK

Wij willen de komende weken ons steentje bijdragen. Doe je mee? Wij hebben immers chauffeurs die momenteel weinig te doen hebben en voedsel van jouw huis naar de voedselbank kunnen brengen.

Waarom de Voedselbank?
Er is sprake van een verhoogde supermarktconsumptie waardoor er minder voedsel voor de Voedselbank overblijft
Er is een grote toename van het aantal mensen dat ondersteuning nodig heeft
Supermarkten gaan telkens slimmer om met aanbiedingen en ook dit is van invloed op de hoeveelheid voedsel die overblijft voor de voedselbank

HOE WERKT HET?

  • Je geeft bij ons aan dat we langs mogen komen
  • Je vult een tas(je) met houdbaar voedsel *
  • Wij halen het op en brengen het naar de voedselbank

Kleine moeite, maar een bijzonder groot plezier voor de mensen die het goed kunnen gebruiken.
 

Wittebrug

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Wittebrug. Deze stelt kosteloos Volkswagen bussen ter beschikking waarmee onze chauffeurs naar u en de Voedselbank kunnen rijden.

“Wij ondersteunen met alle liefde dit initiatief. Wij realiseren ons dat velen in een lastige situatie verkeren en stellen daarom vervoersmiddelen beschikbaar. Iedereen verdient een fatsoenlijke maaltijd”  aldus Emiel van Egmond, algemeen directeur Wittebrug. 

Wij hopen dat je zo vriendelijk wilt zijn de Voedselbank te steunen met een tas boodschappen. Wij zorgen ervoor dat het op de juiste plek terecht komt!
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens iedereen bij Rent A Bob,
 
Kars, Patrick en Jeroen

MELD JE HIER AAN VOOR DEZE ACTIE

* Dagvers voedsel is niet handig i.v.m. de beperkte houdbaarheid. We doen de Voedselbank een groot plezier met houdbare producten zoals pasta, blikken soep, rijst etc.
 
Wij komen graag bij je langs voor een goed gevulde tas met voedsel. We worden minder enthousiast van een enkele rol beschuit,… als je begrijpt wat we bedoelen. 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?