Partnership met The Dutch

the dutch

Rent A Bob is trots aan te kunnen kondigen dat ze de vaste vervoerspartner van ‘The Dutch’ is geworden. Het is niet iedere dag dat ons merk wordt gekoppeld aan ’s lands meest prestigieuze golfbaan, ontworpen door golflegende Colin Montgomerie en host van het KLM Open. 

Een dag op The Dutch is meer dan een dag golf. Het is een dag waarbij je golf beléefd, je aan alle kanten wordt vertroeteld en waarbij de baan je iedere hole herinnert aan het feit dat golf best een lastig spelletje kan zijn. The Dutch is geen plek waar na de laatste hole de golftas in de auto gaat en er direct vertrokken wordt. Neen. Alhoewel de tas door de valet parkers wel keurig (+ clubs schoon) in de auto wordt gelegd, wordt er bij The Dutch nog een perfect diner voorgeschoteld met dito wijn. En zie hier dan ook de nuttige toevoeging van de diensten van Rent A Bob aan The Dutch. 

Dus heeft u het voorrecht uitgenodigd te worden voor The Dutch. Of bent u lid? Laat de onbezorgde dag afmaken door Rent A Bob en kom veilig en verantwoord thuis. 

The Dutch
Haarweg 3
4212 KJ Spijk (Gem. Linewaal)

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?