Blog

Hoe kunnen wij helpen

Corona raakt ons allemaal. Maar het is mooi om te zien dat iedereen zijn schouders eronder zet en voor elkaar klaarstaat. Lees ons blog over deze periode vol uitdagingen. 

Gesloten met Oud en Nieuw

Dat wij niet open zijn met Oud en Nieuw lijkt wellicht niet logisch. Er wordt aangenomen dat het een van onze drukste avonden moet zijn. Want feest = drank = bob. Toch? Maar de werkelijkheid is anders. Het is bedrijfstechnisch een verschrikkelijke avond. Om het u uit te kunnen leggen moet ik u meenemen naar de jaarwisselingen van 2004 en 2005...

1 minuut van uw tijd

Niet mijn proza natuurlijk. Dat neemt wel meer van uw tijd in beslag. Daarentegen heeft u volledig de vrijheid om na een minuut uit mijn verhaal te stappen. Doe ik niets aan. Nee ‘1 minuut van uw tijd’ heeft betrekking op uw ervaring met ons bedrijf. Onze diensten. Simpel gezegd: wat vind u van ons? 

De Rent A Bob App

Hij is er dan, ‘de app’. De ‘Rent A Bob bestel app’ wel te verstaan. 
Voor u zal het een van de velen zijn, voor ons is het DE app. De enige echte. Het is tevens de app die... 

Komkommertijd

D66. In dit geval de gate waar ik met mijn zoon zit te wachten. Het vertrek van ons vliegtuig is uitgesteld met een uur en het laat zich er naar uitzien dat het niet bij een uur gaat blijven. Voor de mensen die Schiphol wat minder vaak zien, gate D66 bevindt zich op ca. 4 km van de ingang van de vertrekhal. Niet normaal wat een eind.

Wachttijd is ruk

Wanneer wij u binnen 20 minuten kunnen helpen, dan gaat het niet goed. Met ons. Kunnen wij u een tweede keer weer zo snel helpen? Dan hebben wij/Rent A Bob een probleem. Wij willen een wachtrij. En het liefst een zo lang mogelijke.

Grote veranderingen

Een blog.... lang heb ik er over na moeten denken. Ga ik wat schrijven? Heb ik wat te zeggen? En áls ik wat te zeggen heb, kán ik het dan ook zeggen? Maar wellicht het belangrijkste van alles: zit u wel te wachten op mijn verhaal? Beoordeel zelf...