Per 23-01-21 in lockdown

Of het nog wat lastiger kan?

Nou. Ja dus.

Met pijn in ons hart, en daaronder een knoop in de maag is het een zware mededeling:

We gaan vanaf zaterdag 23-01-21 dicht. ‘Till further notice’.


De clichés komen je de strot uit inmiddels. Maar we doen er nog 1: Corona treft ons al-le-maal. Zelfs als je Picnic heet. Want dan weet je niet waar je al die bestelde boodschappen tijdelijk vandaan moet halen. Kijk. Ieder z’n probleem. Maar de knoop in onze maag is van ernstiger formaat.

Reservetijd

Iedere keer dat we naar de bankrekening kijken trekt die knoop zich wat strakker aan. Want, eerlijk is eerlijk, we teren iedere dag een stukje in op de reserve. En die reserve gaat zo langzamerhand de reservetijd in. Maargoed. Er wás tenminste een reserve. Je zal maar net vlak voor Corona een restaurant begonnen zijn. Gelukkig is er gisteren het nieuws gekomen dat ook zij compensatie tegemoet kunnen zien.

Nu dus even geen Bob

De pijn in ons hart? Tsja. Dat komt door het niet aan mogen bieden van onze dienstverlening. We willen natuurlijk wel. Dolgraag zelfs. Maarja, hoe gaan we dat uitleggen aan oom agent? Dat we jou naar huis rijden omdat je ’s avonds gezellig ergens anders – wat dus ook niet mag – hebt zitten tetteren? Dat gaat niet goed vallen. Niet bij de Politie. Niet in de pers. Eigenlijk nergens, als je het zo bekijkt.

Tegelijkertijd is het een unicum. Rent A Bob is nog nooit níet open geweest. Alleen met Oud en Nieuw hebben we dat weleens gedaan. En ik kan me een avond herinneren dat we door de sneeuw en ijzel het hele feest hebben afgebroken. Maar dat is al écht heel lang geleden.

Maar we zijn er wel

Dus tsja. Wat doen we nog wel? Nou de telefoon blijven we opnemen bijvoorbeeld. Dus wanneer je verlegen zit om een goed gesprek. Wij zijn er. Mailtjes beantwoorden we ook, dus voel je vrij. Moeten we iets voor je regelen? Laat maar weten! Zolang het maar voor 21:00 uur is.

Mocht je overdag een chauffeur nodig hebben? Of eentje rond 19.00 uur ofzo… Hey dan zitten wij op de eerste plek, én met de wijsvinger in de lucht. Maarrr… laat het wel even tijdig weten, want we moeten dit goed plannen. En de chauffeur moet ook nog voor sluitingstijd thuis zijn. Vergeet dat niet.

En we blijven bezig

We blijven bestaan hoor. Maak je geen zorgen. Dus straks, wanneer jij weer bij vrienden mag drinken, of wanneer je weer in een fatsoenlijk restaurant mag eten. Dan staan wij te trappelen om je te mogen rijden. Sterker nog. We gaan de komende tijd heel nuttig gebruiken. Stilzitten is niet ons ding. Daar ga jij later in het jaar wat van merken. En! Je gaat er van profiteren.

Wat dat is? Dat hoor je later van ons.

Tot die tijd: blijf gezond. Blijf thuis. Blijf aardig doen. En hou het glas halfvol. Met wat dan ook. Zolang je maar niet gaat rijden. En voor negen uur thuis bent.

Tot snel. Hopelijk.

Het gehele team van Rent A Bob

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?