Start na corona

Start na corona

Vooruitbestellen

Net als in de horeca zien we het liefst dat u een chauffeur van tevoren reserveert. Bij voorkeur een dag van tevoren, of eerder. Wij hebben dan iets meer tijd om u aan een chauffeur te koppelen die de rit het meest efficiënt kan uitvoeren. Dit is voor u ook het meest voordelig. 
 

Last minute bestellen onmogelijk? 

Nee dat zeker niet, maar u betaalt dan het reguliere kilometertarief, vermeerderd met een Corona-toeslag van € 10,- (De kostprijs van deze dienstverlening is – i.v.m. voorzorgsmaatregelen en beperkingen - momenteel gewoon duur. Een andere reden is er niet.)
 

Chauffeur op basis van een uurtarief

Bestelt u een dag van tevoren, dan matchen wij de chauffeur die de rit het meest efficiënt kan uitvoeren. Deze chauffeur leveren wij op basis van een uurtarief. Normaal gesproken is dit € 27,77 (in BTW) per uur. Voor de maand juni zetten wij dit tarief vast op € 25,- Minimale afname: 3 uur. 
 
We stappen hiermee dus af van kilometertarieven en wachttarieven.
 
We verlagen het uurtarief omdat:
- We u heel graag weer van dienst willen zijn
- De afgelopen maanden al vervelend genoeg zijn geweest
- We liever geen hogere prijzen rekenen. Bij het merendeel van de ritten bent u goedkoper uit met een chauffeur op basis van een uurtarief. Er wordt geen wachttarief gerekend. Er wordt slechts gekeken naar de totale tijd dat de chauffeur bezig is geweest, inclusief eventuele OV reis.
- We hopen dat u hierdoor de chauffeur ook voor de heenreis gebruikt (zie volgende punt.)
 

One way of Round Trip

Wij sturen onze chauffeurs liever niet met het OV naar u toe. Wij hopen dan ook dat u de chauffeur afneemt (op basis van € 25,- per uur) voor zowel de heen- als de terugreis. In de tijd dat u geniet van jouw heerlijke maaltijd en dito drankje kan de chauffeur de auto tiptop in orde maken en klaarzetten voor de reis naar huis. 
 
En dan. De spelregels ten aanzien van Corona:
 
Voorafgaand aan de rit moeten de passagiers de volgende vragen negatief kunnen beantwoorden: 
 
Heeft u nu corona?  
Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?  
Heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38?C)?  
Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen/corona? 
 
Aan de voorkant vindt er  – zoals u al van ons gewend bent – een bijzonder strenge selectie van de chauffeur plaats en moet onze medewerker bovenstaande vragen ook ontkennend beantwoorden. 
 
De chauffeur heeft – naast het overtreffen van uw verwachting -  de instructie gekregen om de RIVM richtlijnen te volgen. Dit geldt ook voor de passagiers. 
 
Ontsmet regelmatig je handen 
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog 
Gebruik papieren zakdoekjes 
Schud geen handen 
 
In het verlengde van de RIVM richtlijnen en de richtlijnen van KNV Taxi hebben wij de navolgende richtlijnen opgesteld: 
 
De chauffeur zal voor- en na de opdracht de auto (deurgreep, armleuning, veiligheidsgordel, stuur, versnellingspook enz.) ontsmetten 
Passagiers zitten (rechts) achterin
De  passagier stapt zelf in en uit (de deur wordt niet begeleid door de chauffeur)
De passagier plaatst zelf zijn/haar bagage in de auto 
De passagiersstoel (voorin) blijft leeg
De chauffeur zal (bij meer dan 1 passagier) een veiligheidsscherm monteren dat passagiers zo veel als mogelijk scheid van de chauffeur
De chauffeur zal een mondkapje dragen wanneer er meer dan 1 passagier op de achterbank plaats neemt.  Voor de passagiers is het dragen van mondkapjes niet verplicht. 
 
In deze constructie hopen we dat we u weer snel – en zo veilig als mogelijk – van dienst mogen zijn. 
 
Heeft u een chauffeur nodig: laat alsjeblieft bijtijds aan ons weten en wij gaan aan de slag om het te regelen. 
 
Heeft u vragen aan ons? Aarzel niet ze te stellen via 0850443777 of info@rentabob.nl

Reserveer eenvoudig via de app: 
 

     


SNELLE LINKS

Online reserveren  ·  Privechauffeur  ·  Tarieven en tijden  ·  Inschrijven + korting  ·  Partners  ·  Dekking  ·  Gift card  ·  Nieuws