Steun Stichting Droomdag

Hoe fijn is het als je iemand blij kunt maken?

Een lach op een gezicht werkt aanstekelijk. Altijd. En zéker een kinderlach.  

Maar sommige kinderen lachen wat minder vaak dan hun vriendjes en vriendinnetjes. Helaas. Omdat de moeder of vader ernstig ziek is. Vaak een traumatische ervaring. Zo’n kleine smurf heeft heel andere uitdagingen dan bijvoorbeeld de zorgen over schermtijd op de Playstation.

Jij – en wij – kunnen helpen

Stichting Droomdag

Rent A Bob werkt inmiddels een jaar samen met Stichting Droomdag. Deze stichting is er voor gezinnen met een ouder met kanker en/of levensbedreigende ziekte. Samen zorgen we voor een droomdag die het hele gezin bevrijdt van de dagelijkse zorgen.

Wat Rent A Bob doet

Al meerdere keren hebben we samen met Stichting Droomdag een auto met chauffeur geleverd. Niet alleen om ze van A naar B te krijgen, maar ook om écht bij te dragen aan de droombeleving door een luxe auto op plek A voor de deur te zetten. Voor een klein kind (en daarmee ook voor papa en mama) is dit vaak een onvergetelijk mooi moment. 

Doe je mee? 

In 2023 gaan we méér helpen. Niet alleen met chauffeurs en auto’s, maar ook met keiharde donaties. Want die kunnen ze heel goed gebruiken. Rent A Bob heeft een speciale pagina bij Stichting Droomdag waar je kunt doneren. Je donatie komt direct bij Stichting Droomdag terecht.

Méér doen?

Heb jij een auto die kan bijdragen aan een droomdagbeleving? Heb jij misschien een bedrijf dat net even een stapje meer kan en wil doen? Of wil je met jouw bedrijf ook Droomdag partner worden? Kijk dan op deze pagina >>>

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?