Valet Parking bij The Harbour Club

Valet Parking bij The Harbour Club

Vandaag start Rent A Bob met valet parking bij The Harbour Club Amsterdam Oost. Vanaf vanavond staan onze chauffeurs klaar om de auto’s van de gasten in ontvangst te nemen en deze voor hen te parkeren én te verzorgen. Aan het einde van de lunch of diner zal de auto weer rijklaar nabij de entree worden geplaatst. 

The Harbour Club Amsterdam Oost is zonder enige twijfel een van de hotspots van Amsterdam. Het is haast onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van de grootte van de locatie; een oude wijnterminal omgebouwd en gestyled naar een toprestaurant met internationale allure. 

Het parkeerterrein dat naast de Harbour Club was gelegen is niet meer in gebruik. Om dit op te vangen heeft de Harbour Club voor de komende jaren een groot parkeerterrein aan de overzijde van de weg in gebruik genomen. Het is aan Rent A Bob om dit parkeerterrein te beheren in combinatie met de valet parking en uiteraard de thuisbrengservice. 

In de decembermaand wordt valet parking aangeboden in de avonduren op donderdag, vrijdag en zaterdag. De valet parking zal snel worden uitgebreid naar zowel de lunch als het avondeten, iedere dag van de week. 

The Harbour Club Amsterdam Oost is zeven dagen in de week geopend. Kijk voor meer informatie op theharbourclub.com/amsterdam-oost/

 

Deel dit item