Nieuws

Horecava 2017

De Horecava: voor menigeen een bron van inspiratie op het gebied van horeca. Maar het is ook dé plek om te netwerken, al dan niet vergezeld van een drankje. Rent A Bob biedt deze week 25% korting op ritten vanaf de RAI. 

Rent A Bob opent met 50% korting

Rent A Bob opent 2017 met een niet eerder vertoonde kortingsactie. De gasten van toonaangevende restaurants in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam worden naar huis gereden met niet minder dan 50% korting.

Nieuwsbrief Rent A Bob november 2016

De laatste nieuwsbrief van Rent A Bob staat online met daarin: Huur een chauffeur per uur, Rent A Bob tijdens de feestdagen, 25% korting vanaf Surya, in stijl naar Masters of LXRY, de samenwerking met Noordzee Services en het bijzondere cadeau voor de feestdagen: De Rent A Bob Gift Card

Rent A Bob tijdens de feestdagen

We zijn vroeg, toegegeven, maar toch moeten we u reeds attenderen op de festiviteiten in november en december. Omdat de eerste reserveringen voor kerst al in augustus binnenkwamen en we iedereen graag van dienst willen zijn doet u er goed aan niet tot het laatste moment te wachten met reserveren.