Nieuws

Voorjaarsvakantie

Voor u die niet op wintersport gaat, of voor u die niet naar de zon gaat: fijn dat u blijft! Rent A Bob staat uiteraard voor u klaar. Wel zijn onze openingstijden iets aangepast in verband met de voorjaarsvakantie. 

6 argumenten om...

...eens wat vaker een privechauffeur in te zetten.

Kent u dat gevoel? Dat gelukzalige gevoel wanneer u in een stoel ploft na de 10 km hardlopen? Het gevoel dat u even niets meer moet. Die heerlijke zucht waarmee u alle drukte en stress van de hele dag wegblaast. Met een privechauffeur ervaart u diezelfde verlichting. Wij geven u 6 argumenten om eens wat vaker een privechauffeur (via ons zusterbedrijf E-Drivers) te gebruiken. 

 

Horecava 2017

De Horecava: voor menigeen een bron van inspiratie op het gebied van horeca. Maar het is ook dé plek om te netwerken, al dan niet vergezeld van een drankje. Rent A Bob biedt deze week 25% korting op ritten vanaf de RAI. 

Rent A Bob opent met 50% korting

Rent A Bob opent 2017 met een niet eerder vertoonde kortingsactie. De gasten van toonaangevende restaurants in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam worden naar huis gereden met niet minder dan 50% korting.