DriveMe: platform voor privechauffeurs

Het ligt in het verlengde van de chauffeursdiensten die we met Rent A Bob en E-Drivers leveren, maar dan veel meer digitaal. Via het platform kunnen opdrachtgevers in contact komen met zelfstandige privéchauffeurs en deze boeken voor een bepaalde rit; van studentchauffeur tot directiechauffeur.

De privéchauffeurs in het platform variëren van ‘junior drivers’ tot en met gecertificeerde directiechauffeurs. Iedere categorie privéchauffeur heeft een eigen prijsstelling en deze start bij de junior driver al vanaf € 10,- ex btw per uur. Je boekt daarmee een prima chauffeur, maar deze mist nog wel de nodige rijervaring. Dat is al anders bij de Senior Driver; de privéchauffeur die meer dan twee jaar zijn rijbewijs heeft en de nodige rijervaring meeneemt naar een rit. Dit type chauffeur boek je bijvoorbeeld bij Rent A Bob en E-Drivers. 

Datzelfde geldt overigens voor de Excellent Drivers. Dit is de categorie privéchauffeur die tegen het professionele aanleunt. Deze chauffeurs hebben langer dan drie jaar hun rijbewijs, hebben ruime ervaring met het uitvoeren van privéchauffeursritten en krijgen ook zeer goede beoordelingen van de opdrachtgevers. 

Na deze categorie resteert de echte professional; de directiechauffeur. Dit type chauffeur is zo bevlogen met het leveren van de perfecte chauffeursdienst dat hij er zijn vak van heeft gemaakt. Hij (of zij) is niet alleen een chauffeur, maar is ook een persoonlijk assistent. Service, routevoorbereiding, efficiency en veiligheid voeren bij deze chauffeur de boventoon. 

Via DriveMe is de directiechauffeur te boeken vanaf € 20,- ex btw per uur. Dat is goedkoper dan bij een regulier chauffeursbedrijf! 

DriveMe is begonnen in juli 2019 en staat daarmee nog in de kinderschoenen. We nodigen iedereen uit om kennis met DriveMe te komen maken. Kijk daarvoor op https://www.driveme.nl en registreer jezelf (kosteloos) als opdrachtgever. 

Verplaats naar de achterbank van de auto. Ga daar werken. Word productief, en wellicht zelfs declarabel. 

DriveMe is in de basis niet geschikt voor de (last minute) ritten in de avonduren. Dat is waar Rent A Bob juist goed in is. Ritten in de avonduren brengen dikwijls problemen met zich mee wanneer een chauffeur zelfstandig met het OV reist. DriveMe is een platform dat zich voornamelijk richt op de markt van de privéchauffeurs. 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?