De Rent A Bob App

Hij is er dan, ‘de app’. De ‘Rent A Bob bestel app’ wel te verstaan. 
Voor jou zal het een van de velen zijn, voor ons is het DE app. De enige echte. Het is tevens de app die de afgelopen maanden dusdanig veel van onze tijd in beslag heeft genomen dat we nu erg blij zijn dat de app in de stores staat en gedownload en gebruikt kan worden. 

Een app bouwen doe je niet iedere dag. Tenzij je een app bouwer bent natuurlijk. Wij zijn dat niet, en dus hebben we ons in het voortraject moeten inleven in een niet bestaande app en de functionaliteiten daarvan. “Wat willen jullie uiteindelijk met de app?” werd ons gevraagd. “En wat moet de app in jullie ogen kunnen?” En zo je van die creatieve sessies in.

Maar er schuilt een gevaar in creatieve sessies, en dat is het gevaar van het doorslaan. Bij het ontbreken van beperkingen wordt het al snel zweverig. Uiteindelijk wil je dan een app die zelfs de vaatwasser aan kan zetten, en op dat moment schiet je het doel van de sessie voorbij. Na teruggefloten te zijn heeft het denkwerk uiteindelijk een aardige (en realistische) wensenlijst opgeleverd van features die wij uiteindelijk in de app terug willen zien.

Al vrij snel in het proces merkten we dat onze wensenlijst uitgebreid is. (Lees: erg duur.) En dus is de ontwikkeling van de app een voortdurend proces geworden waarbij we eens in de paar maanden een update doorvoeren die ons dichter bij het einddoel brengt; een app die alles kan!

Voor jou moet de app voornamelijk gebruikersgemak opleveren. En daarom hebben we de app geprobeerd zo simpel en doeltreffend als mogelijk te houden. Waar je naartoe wilt weten wij al wanneer je bij ons ingeschreven staat en dus hoef je alleen aan te geven waar je wilt worden opgehaald en wanneer. Punt. Je kunt uiteraard extra opmerkingen meegeven voor de chauffeur, je profiel aanvullen en veel gebruikte adressen opslaan als favoriet, maar dat hóeft dus allemaal niet. Wanneer je in een rumoerig café staat of juist aan tafel zit met gezelschap hoeft u ons niet meer te bellen. Binnen 60 seconden heb je via de app een chauffeur besteld. 

Met vriendelijke groet,

Rent A Bob

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?