Huur een chauffeur per uur

Huur een chauffeur per uur

 

STUDENTCHAUFFEUR

Bij Rent A Bob is het ook mogelijk om een chauffeur te laten wachten, zonder daar het wachttarief van de thuisbrengservice voor te betalen. Wanneer u een privechauffeur op uurbasis inschakelt heeft u hem exclusief tot uw beschikking, zonder hoge kosten. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een studentchauffeur overdag in te zetten.


HUUR EEN CHAUFFEUR PER UUR

Soms kunt u moeilijk voorspellen hoe laat een avond zal eindigen. En u wilt wel de zekerheid van een chauffeur, maar u betaalt liever geen wachttarief. Of u bent ver weg van huis en kunt de chauffeur al tijdig reserveren. Denk dan aan de mogelijkheid om via Rent A Bob een chauffeur in te schakelen die u per uur afrekent. De chauffeur staat exclusief voor u klaar en rijdt u op de inmiddels bekende wijze in uw eigen auto naar huis. 

Rent A Bob levert deze chauffeur voor € 22,95 ex btw per uur, met een minimale afname van 3 uur. Door een privéchauffeur in te schakelen heeft u exclusief een studentchauffeur tot uw beschikking, kunt u vertrekken op het moment dat ú wilt en voorkomt u het betalen van een wachttarief. Hierdoor kan dit ook nog eens financieel aantrekkelijker zijn, zeker voor de langere afstanden. Er dient dan wel tijdig te worden gereserveerd en niet tijdens de betreffende avond.

Wilt u een chauffeur reserveren, mail ons dan via [email protected] of bel met 0850443777.