Toegelicht

Toegelicht


WERKEN ONDERWEG

Via ons privechauffeursbedrijf E-Drivers leveren wij slechts hoog opgeleide studentchauffeurs. Alle chauffeurs zijn ouder dan 21 jaar, hebben ruime rijervaring in alle typen auto’s en hebben bij onze bedrijven aanvullende rijtrainingen gevolgd. 

Ontdek alle gemakken van een studentchauffeur: u kunt ongestoord werken onderweg. U komt goed voorbereid en fris aan bij uw afspraken en u heeft bovendien alle vrijheid om eens te ontspannen terwijl u onderweg bent. 

 


Extra service en kwaliteit

Dat onze studentchauffeurs een krant en een flesje water meenemen, dat vinden wij vanzelfsprekend. Ook het wassen van uw auto of het verrichten van andere werkzaamheden terwijl u in afspraak zit is voor de chauffeur werk dat met liefde gedaan wordt. Na de rit nemen wij nog even kort contact op om te vragen of alles naar wens is geweest; voor ons dé manier om uw tevredenheid te meten. 

Geen 18 jarige studentchauffeurs

Wij hebben een ongeëvenaarde introductieaanbieding. En waarom? Omdat wij overtuigd zijn dat u ons daarna wéér gaat inschakelen. En u krijgt van ons nooit een chauffeur jonger dan 22 jaar. Onze collega-bedrijven hebben daar minder moeite mee, maar wij hechten heel veel waarde aan ervaring en kwaliteit. Alle studentchauffeurs hebben meerdere jaren rijervaring en kunnen rijden in ieder type auto.

Tarieven studentchauffeur

Per uur: € 22,95*
Maaltijdkosten:    € 12,50 bij diensten > 8 uur
Reiskosten: afh. van bereikbaarheid en OV
Tarieven: exclusief btw
Minimale afname:  3 uur

* bij (zeer) frequente afname kan hier van afgeweken worden. 

Welkomstaanbieding

Wilt u een keer een privéchauffeur proberen? 

naar E-Drivers privéchauffeurs

Andere wensen? Laat het ons gerust weten.