Tarieven

Tarieven

TARIEVEN PRIVECHAUFFEURS

  • De chauffeurs van ons zusterbedrijf E-Drivers zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week inzetbaar.
  • Uw chauffeur arriveert 15 minuten voor het gewenste vertrektijdstip op de vertreklocatie.
  • Er worden geen weekend- of avondtoeslagen berekend.

TARIEVEN PRIVECHAUFFEURS

 
Studentchauffeur € 22,50 PER UUR
Directiechauffeur € 32,50 PER UUR 
 
 

AUTO MET CHAUFFEUR

Standaard € 0,70  PER  KM
Directie € 0,90  PER  KM
VIP € 1,40  PER  KM
9 persoons € 0,90  PER  KM
VIP 7 persoons € 1,40  PER  KM

 

 
 
 
 
 
Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw
 
Maak gebruik van de welkomstaanbieding van E-Drivers a € 15,00 per uur!
 
Tenzij anders overeengekomen, wordt voor avond-, nacht-, en weekendritten geen toeslag geheven. De genoemde kilometerprijzen zijn inclusief brandstof. Per 8 uur wordt ten behoeve van de chauffeur een bedrag van € 12,50 aan maaltijdvergoeding in rekening gebracht bij de opdrachtgever.
 
Per opdracht geldt een minimale afname van 3 uur. De tarieven worden berekend over de rijtijd en de wachttijd. Daarnaast kan er ook reistijd in rekening worden gebracht. Wanneer de opdracht aanvangt of eindigt binnen een standplaats zal er geen reistijd heen of respectievelijk terug in rekening worden gebracht.
 
Indien er geen gebruik kan worden gemaakt van een OV-jaarkaart worden de eventuele reiskosten in rekening gebracht. Dit is op basis van het openbaar vervoer, gebruik van een taxi of het gebruik van een auto. Wij zullen altijd trachten bij de keuze van chauffeur en het vervoer van de chauffeur de goedkoopste oplossing te vinden.
 
Per opdracht van een auto met chauffeur geldt naast een minimale afname van 3 uur ook een minimale afname van 200 kilometers voor de auto. De kosten voor een chauffeur worden daarnaast ook aan de klant doorberekend.