De Rent A Bob APP

De Rent A Bob APP

Rent A Bob krijgt een app! 

Soms komt het moeten bellen naar Rent A Bob niet gelegen. Bijvoorbeeld wanneer u in een druk café staat, of wanneer u in gezelschap aan tafel zit in een mooi restaurant. Maar daar komt op korte termijn de oplossing voor. Rent A Bob krijgt een app!

De app zal naar verwachting nog in juni worden gelanceerd voor Android, iOS én Windows en zal in drie fasen worden uitgerold. Met de eerste (basis)versie kunt u uiteraard ritten bestellen, maar krijgt u ook te zien wie uw chauffeur is en kunt u de chauffeur na afloop van de rit beoordelen. Ook krijgt u een melding wanneer de chauffeur nog maar 10 minuten bij u vandaan is zodat u zich alvast kunt klaarmaken voor vertrek. Vanaf versie twee en drie wordt de app uitgebreid en kunt u o.a. uw rithistorie raadplegen, kunt u via de app afrekenen, facturen opvragen et cetera. 

Rent A Bob is het eerste chauffeursbedrijf (anders dan een taxibedrijf) in Nederland waarbij de diensten via een app kunnen worden besteld. De app past dan ook perfect binnen het innovatieve karakter van de dienstverlening en de groei van de onderneming. Voor de ontwikkeling van de app is gekozen voor Appronto, dat eerder de apps bouwde voor Collin Crowdfund, Tools4Legal en ING. Wanneer de app in de stores beschikbaar is maken wij dit via de site, de nieuwsbrief en via sms kenbaar. 

Deel dit item