WIN-WIN-WIN

Een gast die een geweldige avond bij jou heeft. Een extra flesje wijn bestelt. En veilig thuiskomt. Het zijn de ingrediënten voor een heerlijke samenwerking.

Zullen we?

100.000 RITTEN VERDER

Al meer dan 15 jaar brengen wij mensen in hun eigen auto naar huis na een avond buiten de deur. De mensen die wij naar huis rijden kijken niet op een euro. Ze houden van kwaliteit. Gezelligheid. Maar ze pakken hun verantwoordelijkheid bij de reis naar huis.

RENT A BOB WORDT EEN PLATFORM

Rent A Bob maakt de transitie van serviceverlener naar platform. Een platform waar professionele chauffeurs ritten vanaf kunnen plukken en waar de cliënten een beschikbare chauffeur kunnen selecteren. Door een nieuwe manier van werken kan Rent A Bob aan kwalitatieve thuisbrengservice bieden tegen de tarieven van 10 jaar geleden. Juist. Een rit voor € 25,- wordt weer mogelijk gemaakt. 

Rent A Bob en The Harbour Club
Rent A Bob en The Penthouse
Rent A Bob en Vis aan de Schelde
Rent A Bob en The roast Room
Rent A Bob en Encore
Rent A Bob en De Bokkedoorns
Rent A Bob en The Penthouse
Rent A Bob en Vis aan de Schelde
Rent A Bob en The Harbour Club
Rent A Bob en Encore
Rent A Bob en De Bokkedoorns
Rent A Bob en The roast Room

DE PARTNER APP

Rent A Bob ontwikkelt een app waarmee jij heel eenvoudig een Bob voor jouw gasten bestelt. De app staat in verbinding met de chauffeursapp van Rent A Bob. Daardoor krijg jij automatisch een deel van de ritopbrengst op jouw account gestort. Dat tegoed:

  • laat je contant uitbetalen
  • gebruik je voor je gasten
  • gebruik je een keer zelf

SAMENWERKEN

Jouw doelgroep en die van ons kun je zo over elkaar leggen. Dus waarom zouden we niet samenwerken als je weet dat wij gemakkelijk 30.000 mensen voor je kunnen bereiken. Maar wel op 1 voorwaarde. En dat is dat we waarde toevoegen voor jouw gast; onze cliënt. Bijvoorbeeld met een leuke winactie voor een heerlijke avond in jouw restaurant.

HET BEREIK VAN RENT A BOB

  • Instagram: 1K
  • Website: 10K
  • Twitter: 3K
  • Facebook: 9K
  • LinkedIn: 2K
  • Emailbestand: 9K

PARTNERSHIP

Wij maken reclame voor jou. Jij voor ons. Dat maakt ons beiden sterker. Ook in de vindbaarheid bij Google. Daarom vinden wij het belangrijk om jou een eigen pagina te geven op de website van Rent A Bob. Wij vinden het minstens zo belangrijk om zichtbaar te worden voor jouw gasten. Naast een vermelding op de website van jouw restaurant gaan we graag in overleg op welke andere manieren we jouw gast kunnen bereiken. 

 

 

 

App Store badge
Google Badge