De chauffeurs & opleiding

De chauffeurs & opleiding

HOGE KWALITEIT CHAUFFEURS

Rent A Bob is zich bewust van de grote waarde van uw auto. Zowel de financiële als de emotionele waarde van uw auto. Ook zijn wij ons bewust van uw noodzaak om de volgende dag direct over de auto te kunnen beschikken. Daarom sturen wij niet zomaar iemand naar u toe.


DE CHAUFFEURS

De chauffeurs van Rent A Bob worden met grote zorg geselecteerd en opgeleid alvorens ze naar u toe reizen. Dit selectie- en trainingsproces is in de loop van 8 jaar telkens verder ontwikkeld tot aan een niveau dat wij op last minute aanvragen chauffeurs kunnen leveren met de kwaliteiten van CCV directiechauffeurs. Alle Bob-chauffeurs van Rent A Bob hebben minimaal twee jaar rij-ervaring en zijn opgeleid om in ieder type auto te kunnen rijden.

U kunt uw Bob herkennen aan zijn outfit ; een donker kostuum en een map van Rent A Bob in zijn hand. Daarnaast is uw Bob te herkennen aan zijn vlekkeloze rijstijl, zijn respect voor u, uw bezit en de verkeersregels, zijn discretie en aan zijn motivatie en flexibiliteit om u goed van dienst te kunnen zijn.

OPLEIDING BOB CHAUFFEUR

Een chauffeur bij Rent A Bob kent de fijne kneepjes van het chauffeursvak. Alle vestigingen van Rent A Bob hanteren daarbij eenzelfde trainingstrategie. Na het sollicitatiegesprek onderwerpen wij iedere chauffeur aan een rijvaardigheidstest. Daarbij wordt bepaald over welke technieken de chauffeur beschikt en aan welke technieken de komende tijd gewerkt zal moeten worden. Dit gebeurt aan de hand van de Rent A Bob Handleidingen.  In deze handleidingen wordt ieder detail van onze dienstverlening uitvoerig omschreven. Pas wanneer de chauffeur het theorie-examen over dit handboek met goed gevolg heeft afgelegd, zal hij opgaan voor de rijtraining. Tijdens deze training wordt een heel scala aan technieken en inzichten behandeld. Bij het daaropvolgende praktijkexamen zal de chauffeur aan moeten tonen dat hij de technieken en inzichten onder de knie heeft. Pas dan zal hij met een ervaren trainer van Rent A Bob in de avonduren op pad gaan om cliënten naar huis te rijden. Wanneer deze trainer vindt dat de chauffeur over de juiste kwaliteiten en instelling beschikt zal hij zelfstandig als chauffeur aan de slag gaan.