Hoge kwaliteit chauffeurs 

Rent A Bob is zich bewust van de grote waarde van jouw auto. Zowel de financiële als de emotionele waarde hiervan. Ook zijn wij ons bewust van jouw noodzaak om de volgende dag direct over je auto te kunnen beschikken. Daarom sturen wij niet zomaar iemand naar je toe.
 

DE CHAUFFEURS

De chauffeurs van Rent A Bob worden met grote zorg geselecteerd en opgeleid alvorens ze naar je toe reizen. Dit selectie- en trainingsproces is in de loop van 15 jaar telkens verder ontwikkeld tot aan een niveau dat wij op last minute aanvragen chauffeurs kunnen leveren met de kwaliteiten van CCV directiechauffeurs. Alle Bob-chauffeurs van Rent A Bob hebben minimaal twee jaar rijervaring en zijn opgeleid om in ieder type auto te kunnen rijden.
 
De Bob is te herkennen aan zijn vlekkeloze rijstijl, zijn respect voor jou, jouw bezit en de verkeersregels, zijn discretie en aan zijn motivatie en flexibiliteit om je goed van dienst te kunnen zijn.
 

OPLEIDING BOB CHAUFFEUR

Een chauffeur bij Rent A Bob kent de fijne kneepjes van het chauffeursvak. Alle vestigingen van Rent A Bob hanteren daarbij eenzelfde trainingstrategie. Na het sollicitatiegesprek onderwerpen wij iedere chauffeur aan een rijvaardigheidstest. Daarbij wordt bepaald over welke technieken de chauffeur beschikt en aan welke technieken de komende tijd gewerkt zal moeten worden. Dit gebeurt aan de hand van de Rent A Bob Handleidingen.  In deze handleidingen wordt ieder detail van onze dienstverlening uitvoerig omschreven. Pas wanneer de chauffeur het theorie-examen over dit handboek met goed gevolg heeft afgelegd, zal hij opgaan voor de rijtraining. Tijdens deze training wordt een heel scala aan technieken en inzichten behandeld. Bij het daaropvolgende praktijkexamen zal de chauffeur aan moeten tonen dat hij de technieken en inzichten onder de knie heeft. Pas dan zal hij met een ervaren trainer van Rent A Bob in de avonduren op pad gaan om cliënten naar huis te rijden. Wanneer deze trainer vindt dat de chauffeur over de juiste kwaliteiten en instelling beschikt zal hij zelfstandig als chauffeur aan de slag gaan. 
bereken ritprijs

Of bel 0850443777"De chauffeur had reeds eerder voor ons gereden, wederom prima in orde en zoals altijd keurig op tijd."

Dhr. Reimers

"Prima chauffeur zeker gezien gladheid
Op afgesproken tijd staat chauffeur klaar en gezien gladheid uiterst bekwaam gereden.Petje af!"

Han, Naaldwijk

"Top!Op de avond zelf BOB besteld via de app en stond op de afgesproken tijd keurig op ons te wachten."

Marijke, Hellevoetsluis

'' Heerlijk relaxed. Precies op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder."

Remco Schouten

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Last minute een ritje geboekt. Snelle bevestiging per e-mail. Chauffeur perfect op tijd. Keurig gereden. Super service, het geld meer dan waard!"

Richard Thoben

"Enthousiaste, professionele chauffeurs en organisatie!"

Sander Blom / Solimas Groep

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"stipt, goed gereden, aardige chauffeurs!"

Julius Jaspers / Chef kok

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Afspraken worden goed nagekomen"

Rob van Etten / Toxozon

"Ik word enthousiast van de flexibiliteit"

Remco v/d Berg / Hommerson

App Store badge
Google Badge