STUDENTCHAUFFEUR

De chauffeurs die bij Rent A Bob zijn aangesloten zijn vrijwel uitsluitend studentchauffeurs. Het werken bij Rent A Bob is voor studenten een ideale bijbaan omdat ze het goed kunnen combineren met hun studie; werken in de avond en overdag naar college. 
 
Met een studentchauffeur bij Rent A Bob ben je zeker van een discrete chauffeur met uitstekende rijkwaliteiten zodat jij en je auto in alle comfort op de gewenste bestemming aankomen. 
 

STUDENT ALS BOB

Ben je op zoek naar een student die je na een gezellige avond naar huis rijdt? Dan ben je bij Rent A Bob op de best mogelijke plek. Bij Rent A Bob werken kwalitatief hoogwaardige studentchauffeurs die goed begrijpen wat extreem goede service betekent. Rent A Bob bestaat al meer dan 15 jaar en in die tijd is een zorgvuldig trainingsinstrument ontwikkeld waarmee de studenten veel kennis over het privéchauffeursvak vergaren. Dit, in combinatie met de praktijktraining zorgt ervoor dat de chauffeurs uitmuntende beoordelingen krijgen. Rent A Bob is niet voor niets de grootste thuisbrengservice van Nederland met een score van 4,8 sterren bij Google. 
 
✔  Goed opgeleide chauffeurs
✔  Discrete studenten
✔  7 dagen in de week geopend
✔  Dekking in en om de Randstad
 

STUDENTCHAUFFEUR BOEKEN

Rent A Bob heeft het boeken van een studentchauffeur voor de reis naar huis heel gemakkelijk gemaakt. Je download de gratis app uit de stores en je kan binnen enkele klikken de chauffeur voor de reis naar huis boeken. Via de app kun je direct na de rit een rating geven van de chauffeur zodat wij weten of we ons werk goed doen. 
 

RESERVEREN

Je dient rekening te houden met een aanrijtijd van ca. 60 minuten. Wij kunnen dikwijls sneller op locatie zijn, maar die garantie kunnen wij niet altijd geven. Met name in het weekend is het bij Rent A Bob erg druk en wij raden dan ook aan om niet tot het laatste moment te wachten met reserveren. Je kunt tot uiterlijk een uur voor sluitingstijd een chauffeur reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk om (ver) van te voren een rit te reserveren via de app van Rent A Bob of door met ons te bellen. 
     

STUDENTCHAUFFEUR OVERDAG: DRIVEME

Wanneer je overdag efficiënter wilt werken en geen tijd achter het stuur wilt verspillen, dan verwijzen we je graag door naar DriveMe. Dit is een digitaal platform waar je een ritopdracht kunt plaatsen en waar zelfstandige studentchauffeurs reageren op jouw opdracht door zich in te schrijven. Uit de lijst aangemelde chauffeurs kun je vervolgens de ideale privéchauffeur kiezen. Naast studentchauffeurs kun je op het platform ook terecht voor directiechauffeurs en senior chauffeurs. De tarieven op het platform starten bij € 12,- ex btw per uur. Daarmee heb je veruit de beste kwaliteit tegen de scherpste tarieven.
 

"De chauffeur had reeds eerder voor ons gereden, wederom prima in orde en zoals altijd keurig op tijd."

Willem, Reimers

"Prima chauffeur zeker gezien gladheid
Op afgesproken tijd staat chauffeur klaar en gezien gladheid uiterst bekwaam gereden.Petje af!"

Han, Naaldwijk

"Top!Op de avond zelf BOB besteld via de app en stond op de afgesproken tijd keurig op ons te wachten."

Marijke, Hellevoetsluis

'' Heerlijk relaxed. Precies op tijd, keurige chauffeur, kans op snelheidsovertreding nihil. Heerlijk relaxed om je geen zorgen te maken over wijntje meer of minder."

Remco Schouten

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Last minute een ritje geboekt. Snelle bevestiging per e-mail. Chauffeur perfect op tijd. Keurig gereden. Super service, het geld meer dan waard!"

Richard Thoben

"Enthousiaste, professionele chauffeurs en organisatie!"

Sander Blom / Solimas Groep

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

 

BOB NODIG? DOWNLOAD DE APP.

Download de App van Rent A Bob via App Store
Download de App van Rent A Bob via Google Play

 

OF BEL: 0850443777

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"stipt, goed gereden, aardige chauffeurs!"

Julius Jaspers / Chef kok

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Afspraken worden goed nagekomen"

Rob van Etten / Toxozon

"Ik word enthousiast van de flexibiliteit"

Remco van den Berg / Hommerson
Download de App van Rent A Bob via App Store
Download de App van Rent A Bob via Google Play