KOSTEN CHAUFFEUR

Een Bob huur je tegen lage kosten bij Rent A Bob; de beste studentenchauffeurs van de Randstad. Rent A Bob is dé chauffeursservice van Nederland en verzorgt al ruim 15 jaar de meest diverse soorten ritten. Handig na een feest, een etentje of zelfs wanneer je de hele dag of avond een chauffeur wilt hebben. Bij Rent A Bob kan het allemaal.

 

WAT WORDT DE PRIJS VAN DE RIT?

Voor een comfortabele reis in je eigen auto zonder zorgen over alcoholcontroles, snelheidslimieten en in slaap te vallen ben je bij Rent A Bob aan het juiste adres. Onze chauffeurs verzorgen al vele jaren Bob diensten in de Randstad waardoor we uitgegroeid zijn tot hét alternatief voor taxi centrales en ophaalservices. Door de ruime ervaring en goede opleidingen brengen onze chauffeurs jou en jouw auto altijd naar de gewenste locatie. 

Met een Bob kom je veilig en verantwoord thuis.

KM TARIEF KM TARIEF
1-10 € 67,50 35-39 € 127,50
11 € 72,50 40-44 € 135,00
12 € 77,50 45-54 € 150,00
13 € 82,50 55-64 € 165,00
14 € 87,50 65-74 € 180,00
15 € 92,50 75-84 € 195,00
16-19 € 97,50 85-94 € 210,00
20-24 € 105,00 95-104 € 225,00
25-29 € 112,50 105-114 € 240,00
30-34 € 120,00 115-124 € 255,00

 

TARIEF PER UUR BIJ VOORUITBESTELLING

Bestel je op weekdagen 24 uur van tevoren of eerder? Dan matchen wij de aanvraag met de chauffeur die de opdracht het meest efficient kan uitvoeren. Rent A Bob levert deze chauffeur op basis van een uurtarief van € 24,95 (ex 21% BTW) en exclusief eventuele (OV) reiskosten.
 
  • Deze regeling geldt niet voor reserveringen geplaatst na vrijdagmiddag 17.00 uur. 
  • De minimale afname bedraagt 3 uur. 
  • De tijd wordt berekend over het totaal van de reistijd van de chauffeur naar uw locatie, eventuele wachttijd op locatie, de reistijd in de auto en eventuele reistijd vanaf het eindadres. 
  • Wij leveren normaliter een chauffeur die ofwel een korte reistijd naar de startlocatie heeft, ofwel een korte reistijd vanaf de eindlocatie heeft. 
  • Indien de rit vanwege de locatie(s) of ophaaltijdstip niet voordeliger uitpakt o.b.v. het uurtarief (door bijv. additionele reis- of taxikosten) dan zal de rit worden uitgevoerd op basis van het reguliere kilometertarief.  
  • Deze regeling is onder voorbehoud van beschikbaarheid van een chauffeur.

Voor afstanden waarbij het kilometertarief (zie onder) voordeliger is dan het uurtarief kun je kiezen voor het kilometertarief. Hou daarbij wel rekening met de  wachttarieven. 

ANNULEREN OF WIJZIGEN

Het kan altijd voorkomen dat jouw rit onvoorzien niet uitgevoerd hoeft te worden. Bij vooruitbestelde ritten kun je tot 12 uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren of wijzigen. Binnen 12 uur voor aanvang van de rit kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden.
Bij last-minute bestelde ritten kun je tot een uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren of eventueel van tijdstip wijzigen (mits de planning hier in het laatste geval ruimte voor biedt). Wanneer je later annuleert (of wanneer je vergeet te annuleren) dan behoudt Rent A Bob het recht voor om de oorspronkelijke ritprijs in rekening te brengen.
 

AFTER HOUR SERVICE

Wil je na sluitingstijd opgehaald worden dan is er een after-hour service. Je betaalt bovenop de reguliere ritprijs €9,- incl. BTW per kwartier, gerekend vanaf de sluitingstijd tot aan de starttijd van jouw rit. 

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Last minute een ritje geboekt. Snelle bevestiging per e-mail. Chauffeur perfect op tijd. Keurig gereden. Super service, het geld meer dan waard!"

Richard Thoben

"Enthousiaste, professionele chauffeurs en organisatie!"

Sander Blom / Solimas Groep

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Veel beter kan het niet. De vriendelijkheid van de chauffeur en het zorgeloos thuiskomen na een avond stappen."

Pieter Kroon / K&A Groep

"Efficiente en competente service, zowel bij reserveren als in de uitvoering"

Erik Teunissen

"Keurig op tijd, goede chauffeur en erg vriendelijk"

Johanna Blok

"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"stipt, goed gereden, aardige chauffeurs!"

Julius Jaspers / Chef kok

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Afspraken worden goed nagekomen"

Rob van Etten / Toxozon

"Ik word enthousiast van de flexibiliteit"

Remco van den Berg / Hommerson
Download de App van Rent A Bob via App Store
Download de App van Rent A Bob via Google Play