Rent A Bob is dé chauffeursdienst van de Randstad. Je kunt bij ons terecht voor de bekende thuisbrengservice, maar ook voor privéchauffeurs. Rent A Bob levert goed opgeleide studentchauffeurs. Ben je op zoek naar een chauffeur buiten de Randstad, kijk dan bij onze gewaardeerde collega DriveMe.

TARIEVEN

De thuisbrengservice wordt belast aan de hand van een kilometerprijs. Die vind je op de pagina over de tarieven. Een studentchauffeur wordt geleverd op basis van een uurtarief van € 22,95 ex btw per uur. Hier geldt een minimale afname van 3 uur. Een studentchauffeur wordt voornamelijk ingezet wanneer je een chauffeur langer tot je beschikking wilt hebben. Dan kan ook voor een chauffeursdienst overdag zijn uiteraard.

RESERVEREN

Een studentchauffeur reserveren kun je hier online doen. Je kunt ook de app van Rent A Bob downloaden voor het reserveren van een chauffeursdienst voor de rit naar huis. Maar! We zitten ook (bijna) altijd voor je klaar bij de telefoon. Je belt ons op 0850443777

VOORDELEN

Het belangrijkste: je komt veilig op de plaats van bestemming. Alcohol en verkeer gaan niet samen. Maar dat geldt ook voor mobiele telefoons en verkeer. Het mobieltje is een levensgevaarlijke afleider die dodelijke ongelukken veroorzaakt. Een chauffeur is toegewijd aan zijn job en heeft de grote verantwoordelijkheid om jou en je auto veilig op de eindbestemming te krijgen. Dat zorgt ervoor dat jij zorgeloos op de achterbank van de auto kunt genieten van jouw chauffeursdienst.

KWALITEIT

Rent A Bob heeft een eigen certificeringsprogramma voor de chauffeurs ontwikkeld. Met dit programma worden gemotiveerde chauffeurs in theorie en in de praktijk getraind in alle facetten van het mooie vak van de privéchauffeur. Voor alle chauffeursdiensten kun je bij Rent A Bob terecht.

EEN CHAUFFEUR RESERVEREN

✔ Bel Rent A Bob op 0850443777

✔ Vul het reserveringsformulier in

✔Of download de app uit de stores (voor de thuisbrengservice)"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"Na afloop van de voetbalwedstrijd gebruik gemaakt van jullie diensten en zodoende lekker snel en makkelijk met mijn meegenomen relaties thuis gebracht 🙂 #top"

B.J. Smittenaar / I am Luigi

"Last minute een ritje geboekt. Snelle bevestiging per e-mail. Chauffeur perfect op tijd. Keurig gereden. Super service, het geld meer dan waard!"

Richard Thoben

"Enthousiaste, professionele chauffeurs en organisatie!"

Sander Blom / Solimas Groep

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Veel beter kan het niet. De vriendelijkheid van de chauffeur en het zorgeloos thuiskomen na een avond stappen."

Pieter Kroon / K&A Groep

"Efficiente en competente service, zowel bij reserveren als in de uitvoering"

Erik Teunissen

"Keurig op tijd, goede chauffeur en erg vriendelijk"

Johanna Blok


"Chauffeurs zijn op tijd en erg vriendelijk!"

Hetty Hof - van Munster

"stipt, goed gereden, aardige chauffeurs!"

Julius Jaspers / Chef kok

"Keurige jongen, keurig op tijd:-)"

André Triep / Strandclub WIJ

"Zeer beleefd en erg netjes gereden!"

Kim van 't Klooster

"Afspraken worden goed nagekomen"

Rob van Etten / Toxozon

"Ik word enthousiast van de flexibiliteit"

Remco van den Berg / Hommerson


Download de App van Rent A Bob via App Store
Download de App van Rent A Bob via Google Play