Chauffeurs gezocht

Heel Nederland zoekt goede werknemers. Wij zijn niet de enige natuurlijk. Dat snappen wij ook wel. Maar wij hebben écht geweldig werk. Is het wat voor jou? Of ken je iemand die als chauffeur zou moeten werken?


Kijk op werken als bob om te zien wat de job inhoudt. In een notendop: als Bob rijdt je meerdere ritten op een avond. Of misschien maar 1 wanneer het een lange rit is. Wanneer je de klant thuis hebt gebracht reis je zelfstandig verder naar de volgende rit, of je wordt opgehaald en weer ergens anders afgezet.


De klanten zijn geweldig. Wij hebben de mooiste klantenkring die er maar is. Lieve mensen. Leuke mensen. Gezellig ook. En ze rijden in de meest uiteenlopende auto’s.

Rent A Bob betaalt een goed salaris. Daarnaast verdien je fooi. En hoe beter jij werkt, hoe meer fooi je verdient. Een kind kan de was doen. Zolang het maar goed gebeurt.


Je moet van auto’s houden. En van mensen. Doe je dat niet. Dan moet je paprika’s gaan plukken in de kassen. Bijvoorbeeld. Maar dat is a) niet gezellig en b) je moet hard werken. En hoe anders is dat bij Rent A Bob?

Kijk op werken als Bob >>>

Werken als Bob

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Kunnen wij helpen?