Betaling via Park-line

Betaling via Park-line

PARK-LINE

De diensten van Rent A Bob kunt u gemakkelijk en automatisch betalen via uw Park-line abonnement. Contant geld op zak is dus niet nodig!

Cliënten van Rent A Bob kunnen van de samenwerking tussen Rent A Bob en Park-line profiteren door u in te schrijven via deze link. U betaalt dan géén inschrijfgeld bij Park-line en bespaart daarmee 10,00 euro.

 


RENT A BOB BETALEN MET PARK-LINE

Wanneer u bent aangesloten bij Park-line dan wordt het bestellen en betalen van een chauffeur u wel heel erg gemakkelijk gemaakt! Met één sms "BOB" naar 4111 wordt u binnen enkele ogenblikken gebeld voor het definitief maken van de reservering. Aan het einde van de rit tekent u voor het ritbedrag en dit wordt eens in de maand tezamen met de parkeerkosten automatisch van uw rekening afgeschreven. Op de parkeerfactuur vind u de kosten van Rent A Bob onder de noemer ‘chauffeursdiensten Rent A Bob’ bij de datum dat u de dienst heeft afgenomen.
 

NIET BEKEND MET PARK-LINE?

Met Park-line start en stopt u een parkeeractie via uw mobiele telefoon. Dit kan door middel van bellen, sms’en, mobiel internet of via de Parkeer App.  Zo wordt parkeerstress voorkomen en hoeven afspraken niet meer vroegtijdig worden afgerond omdat de parkeertijd is verlopen. U hoeft dus ook nooit meer op zoek naar muntgeld of naar de bank om uw chipknip te laden. Bovendien betaalt u/uw onderneming alleen nog voor de daadwerkelijk geparkeerde tijd (van uw medewerkers). Dit betekent al snel een besparing van 20% op uw parkeerkosten. Met Park-line kunt u inmiddels in meer dan 50 gemeenten betalen.