VROEGÂH!

Mooie tijden waren dat. Toch? Bob-chauffeurs op scooters enzo.
Om te vernieuwen moet je soms kijken naar het verleden. Daarom combineren we wat stukjes uit het verleden (zelfstandig werkende chauffeurs) met technologie van nu. We gaan voor:
 
  • Een duidelijke en voordelige tariefstelling
  • Korte ritten krijgen weer kleine prijzen
  • Flexibiliteit met wachttijd
  • Een nieuwe bestel app
DOE JE MEE? 

 

EEN HEEL SIMPEL TARIEF

We gaan werken met een tarief per minuut. Geen toeslagen meer voor tussenstops. Geen tabellen met kilometertarieven. Nee gewoon een tarief van € 2,- per minuut dat je de chauffeur gebruikt. Duurt jouw rit naar huis een half uur? Dan is de prijs € 60,-. Zo simpel. Ben je jouw rit al aan het berekenen? (We rekenen 15 minuten als minimale afname.)

WACHTTIJD

Wachttijd is niet ideaal voor de dienstverlening. Maar jij wilt flexibiliteit. Daarom willen we experimenteren met vooraf ingekochte wachttijd. Je bepaalt dus van tevoren of je een chauffeur 15, 30 of 45 minuten wilt kunnen laten wachten. 

Bij de vooraf gekozen wachttijd betaal je 50% van het reguliere tarief van € 2,- per minuut. De eerste 5 minuten zijn uiteraard van ons. Laat je daarna de chauffeur een kwartier wachten dan kost dat dus € 15,-

CHAUFFEURS WERKEN ZELFSTANDIG

Chauffeurs worden niet meer opgehaald vanaf jouw huisadres en worden ook niet bij je afgezet. Chauffeurs reizen met deelvervoer (o.a. scooters), OV en Uber om zich efficiënt van A naar B te verplaatsen. 

WERKGEBIED

Het testgebied houden we in eerste instantie beperkt. Jou ophalen en wegbrengen doen we in: Den Haag (+ Leidschenveen), Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Wateringen, Rijswijk en Delft. Ga je naar Rotterdam, Amsterdam of Utrecht? Dan doen we dat ook. Al het andere doen we (nog) niet.

TESTING TESTING 1-2-3

Wat we willen leren met deze test:
  • hoe werkt de nieuwe app voor jou?
  • Koop jij wachttijd in of ga je meteen mee?
  • als je wachttijd hebt ingekocht, hoe werkt dat voor jou?
  • hoe bevalt het afrekenen per tijdseenheid?
  • hoe loopt de logistiek achter de dienstverlening? 

TOEKOMSTMUZIEK?

Het streven is een dienstverlening waarbij je via jouw app kunt zien welke chauffeurs binnen X tijd beschikbaar zijn zodat je jouw reis naar huis perfect kunt inplannen. Een vlekkeloos reserverings- en betalingsproces is daarbij vanzelfsprekend. Het verplaatsen van ritten en/of het laten wachten van chauffeurs proberen we zo toegankelijk als mogelijk te maken.

Daar werken we dus voor. 

 

EXCLUSIEVE TOEGANG?

Wil jij met ons meegaan in dit nieuwe avontuur? Meld je dan aan voor deze pilot en krijg als eerste toegang tot de nieuwe app van Rent A Bob en de daaraan gekoppelde voordeligere tarieven.