Auberge Jean & Marie

AUBERGE JEAN & MARIE

Aan de beroemde Albert Cuypstraat in de Amsterdamse Pijp ligt Auberge Jean & Marie. Een klassiek Frans restaurant met een heel persoonlijk karakter, want je bent hier dan ook écht in het domein van Jean & Marie. Heel ongedwongen en met name gezellig, maar wel eten en drinken op hoog niveau.

Auberge Jean & Marie

RESTAURANT EN WIJNBAR

De grootste inspiratie voor de menu- en wijnkaart van de Auberge is de rijke Franse gastronomie, zonder de tradities van andere Europese keukens en wijngaarden uit te sluiten. Klassiekers, evergreens, hardlopers en nieuw ontdekte parels die blijvers blijken, worden met liefde en kennis bereid en gedeeld. 

Heel belangrijk is uiteraard de uitgebreide wijnkaart van de Auberge waarin klassiek Europa het uitgangspunt is. Veel wijnen worden per glas geboden, afkomstig van importeurs zoals Chabrol Wines, De Bruijn Wijnkopers, Pasteuning, Zekvinos en Vinites. Gasten kunnen een glas drinken aan de bar of in de exclusieve wijncave. Deze inloop wijncave is geheel geklimatiseerd en er liggen rond de 1000 prachtige flessen te wachten om door onze gasten zelf uitgekozen te worden. 

10% KORTING OP DE RIT NAAR HUIS

Rent A Bob biedt iedere gast van Auberge Jean & Marie een mooie korting aan van 10% op de rit naar huis. 

Nu reserveren...

Openingstijden van Auberge Jean & Marie:
Dinsdag – zaterdag: 12:00 – 23:00 uur
Zondag: 12:00 – 22:00 uur
Maandag gesloten
Website