Valet parking

VALET PARKING

Rent A Bob verzorgt de valet parking bij A-locaties zoals The Harbour Club en Encore. Daar staan onze chauffeurs iedere dag klaar om de auto’s van de gasten in ontvangst te nemen en deze voor hen te parkeren én te verzorgen. Aan het einde van de lunch of diner zal de auto weer rijklaar nabij de entree worden geplaatst. 

 

Valet parking

Voor dit werk zoeken we chauffeurs in de regio van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. We bieden zowel werk overdag als in de avonduren. Je bent verzekerd van afwisselend werk op een geweldige locatie! De verdiensten zijn goed en de fooi die je krijgt is uiteraard geheel voor jou. Rent A Bob biedt de valet parking zeven dagen in de week aan; er zijn dus voldoende uren te maken. 

We zoeken representatieve chauffeurs vanaf 20 jaar met een dienstverlenende instelling; chauffeurs die begrijpen dat ze een verantwoordelijkheid hebben met betrekking tot de beleving van de restaurantbezoekers en er alles aan doen om deze uitmuntend te laten zijn. Dat onze chauffeurs de beheersing moeten hebben over ieder type voertuig spreekt voor zich. 

Naast het werken als valet parker kun je bij onze bedrijven (Rent A Bob en E-Drivers) ook aan de slag als bobchauffeur of privéchauffeur. Het werk als chauffeur kun je uitstekend combineren met je studie, dus wacht niet lang met solliciteren. 

Solliciteer direct