Valet parking bij Cornelis Rotterdam

Valet parking bij Cornelis Rotterdam

Vanaf vrijdag 6 oktober – aanstaande vrijdag – start Rent A Bob met valet parking voor restaurant Cornelis op het Stadhuisplein in Rotterdam. De gasten van Cornelis kunnen de auto tot pal voor de deur rijden (Coolsingel) en daar wordt de auto in ontvangst genomen door onze chauffeurs. De auto wordt geparkeerd in een eigen parkeergarage en na afloop van de avond zetten wij de auto klaar voor vertrek op de Coolsingel. En dit alles kost een gast slechts € 12,50! Dat is goedkoper dan de auto zelf parkeren in een parkeergarage in de omgeving. 

De valet parking wordt aangeboden op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18.00 uur. Voor reserveringen bij restaurant Cornelis kunt u bellen met 0107920032 of ga naar cornelisrotterdam.nl

Auto’s in ontvangst nemen op de Coolsingel in Rotterdam kan uiteraard niet zomaar. Dat kan alleen met goedkeuring van de gemeente. En omdat de gemeente Rotterdam zich bijzonder positief en meewerkend heeft opgesteld tegenover onze plannen zijn we de medewerkers zeer erkentelijk voor de prettige samenwerking. #bedankt! 

 

 

Deel dit item