Update Rent A Bob app en nominatie Appronto Innovation Award

Update Rent A Bob app en nominatie Appronto Innovation Award

De bouw van de app van Rent A Bob nadert het eindstadium. Het is deze week een kwestie van puntjes op de “i” zetten en dan zal de app beschikbaar worden gesteld in de Play Store en App Store. 

Alhoewel de (bestel) Rent A Bob App niet enorm veel verschillende schermen kent zijn we toch verbaasd over hoeveel aandacht er in ieder scherm is gegaan en de hoeveelheid aan tijd die daarmee gemoeid was.

Features waar we erg blij mee zijn in de app is het kunnen opslaan van adressen in de favorietenlijst (dat maakt vervolgbestellingen kinderlijk eenvoudig en snel) en het kunnen toevoegen van tussenstops en zelfs opmerkingen voor de chauffeur. En diezelfde chauffeur kan aan het einde van de rit ook nog eens beoordeeld worden! 

In het proces is Rent A Bob genomineerd voor de Appronto Disruptive Start Up Award. ‘Disruptive Start-up” betreft jonge organisaties welke een bestaande markt veranderen door het lanceren van vernieuwende diensten. De winnaar van 2014, Collin Crowdfund, is hier een goed voorbeeld van. In slechts 1 jaar tijd heeft Collin Crowdfund zich ontpopt tot de Nr. 2 op het gebied van alternatieve financiering voor het MKB.

De award zal worden uitgereikt op donderdag 24 september tijdens Tilburg Culinair. 

Lees hierover meer op de site van Appronto

Deel dit item