Rent A Bob & BKS Parking Scheveningen

Rent A Bob & BKS Parking Scheveningen

Nu de zomer écht gaat beginnen is Rent A Bob een samenwerking aangegaan met BKS Scheveningen. BKS beheert o.a. de parkeergarages bij Holland Casino (Nieuwe Parklaan), de Parking Strand  en de Parking Kurhaus. 
Gedurende de zomer wordt op iedere rit met Rent A Bob – vanuit een van deze BKS parkeergarages –25% korting geboden. Om de korting te pakken dient er via de app of site van Rent A Bob gereserveerd te worden met de kortingscode “BKS PARKING”.

Scheveningen heeft veel te bieden, en al helemaal in de zomer. Denk aan restaurants als Waterproef, Encore by Simonis, Spijs en uiteraard de geweldige wijnkaart van Lemongrass. Maar met lekker weer is een dag op het strand natuurlijk ook geweldig; genieten van de ondergaande zon, de BBQ’s bij de strandtenten of de feestjes op het Zwarte Pad. 

Sluit een mooie avond in Scheveningen af in stijl en laat je naar huis rijden door een chauffeur in je eigen auto; Rent A Bob. Parkeren in Scheveningen kan in de parkeergarages van BKS. Deze zijn gelegen aan de Nieuwe Parklaan, Zwolsestraat en bij het Kurhaus. Wil je voordelig parkeren? Reserveer dan online op de website www.bksparking.nl. Je kunt dan in de Parking Strand 8 uur parkeren voor slechts €10,-! Een zeer schappelijke prijs voor een dagje strand op een hotspot! 

Wil je liever niet reserveren? Dan kun je via de website van BKS, gemakkelijk zien hoeveel parkeerplekken op elke locatie beschikbaar zijn. Zo voorkom je dat je bij een parkeergarage in de rij moet staan. En bij Parking Strand, met 2030 parkeerplaatsen is er bijna altijd plek. Het is dan ook de grootste ondergrondse parkeergarage van Nederland. 

De actie met Rent A Bob en BKS Parking loopt tot en met september 2018.

Deel dit item