Rent A Bob App update

Rent A Bob App update

Sinds kort beschikbaar: de Rent A Bob bestel app! Met enkele drukken op de knop heeft u de chauffeur besteld en u hoeft ons dus niet meer te bellen. Mocht u de app nog niet gedownload hebben; de app is gratis te verkrijgen en staat in zowel de Playstore als de App Store. Wanneer u reeds bent ingeschreven bij Rent A Bob zal de app uw gegevens automatisch ophalen aan de hand van uw telefoonnummer. Indien u nog niet bent geregistreerd bij Rent A Bob dan kunt u dat via de app doen. 

De bestel app van Rent A Bob heeft in november een update gehad waardoor deze nu sneller werkt dan versie 1.1. De snelheid van het laden van de app is aanzienlijk verbeterd door nieuwe afbeeldingen te gebruiken. Ook is de werking van de terugknop (Android) aangepast en verbeterd. 

De app zal de komende maanden nog diverse updates ondergaan. Wij zien de ontwikkeling van de app dan ook als een continue proces waarbij we iedere keer op zoek zijn naar optimaal gebruikersgemak. Voor de komende versies staan o.a. op de planning: GPS allocatie bij reserveren, swipen door de tijd van een avond en het kunnen bestellen van meerdere ritten. 

We houden u uiteraard op de hoogte van verdere app ontwikkelingen. 

Deel dit item