De Bokkedoorns en Rent A Bob hebben een uniek aanbod

De Bokkedoorns en Rent A Bob hebben een uniek aanbod

UNIEKE SAMENWERKING MET DE BOKKEDOORNS

De Bokkedoorns en Rent A Bob hebben een uniek aanbod voor de gasten uit Amsterdam

Dineren met de wetenschap dat een chauffeur klaar staat om u in uw eigen auto naar huis te rijden betekent zorgeloos genieten. Extra genieten. De veilige en verantwoorde reis naar huis wordt mogelijk gemaakt door de chauffeurs van Rent A Bob. 

Vanaf 1 april 2016 rekent Rent A Bob een vast tarief van € 57,50 (incl. BTW) voor de reis van De Bokkedoorns naar Amsterdam, een korting van 25% op de reguliere ritprijs. 

Ter ere van deze unieke samenwerking heeft restaurant De Bokkedoorns een aanbieding voor de gasten die met een chauffeur naar huis worden gereden: een 5-gangen diner inclusief aperitief wordt aangeboden voor slechts € 75,-. Reserveren graag onder vermelding van 'Bob Arrangement'.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Het bestellen van een chauffeur kan via de gratis bestel app van Rent A Bob, via deze site of door te bellen met 0850443777. Zelfs op de avond van het diner kan nog een chauffeur besteld worden, maar geadviseerd wordt om niet tot aan het allerlaatste moment te wachten met het reserveren van de chauffeur. 

Een tafel bij De Bokkedoorns kunt u online reserveren, o.v.v. 'bob arrangement'. Daarna boekt u gemakkelijk via deze pagina een chauffeur. 

Restaurant de Bokkedoorns
Zeeweg 53, 2051 EB Overveen
Telefoon +31 (0)23 526 36 00
bokkedoorns@alliance.nl

Deel dit item