Cote du Boeuf & Lobster Night

Cote du Boeuf & Lobster Night

COTE DU BOEUF & LOBSTER NIGHT

Het eerste nachtelijke eetfeest in THE ROAST ROOM & Visaandeschelde: ’Côte de Boeuf & Lobster Night’. Op zaterdagnacht 1 oktober komen de Amsterdamse horeca en vrienden op dit eetfeest bij elkaar om lekker te eten, te drinken en te dansen! Wil je in je eigen auto naar huis gereden worden, dan wordt dit door Rent A Bob verzorgd met een korting van 25%.

Ere wie ere toekomt! Dit briljante idee is gejat van Rijsel, waar het Amsterdamse nachtleven gezellig bij elkaar komt. Pieter Smits, patron van Rijsel, sprak ooit zijn wens uit dat deze nachtelijke feesten een Amsterdamse traditie zouden worden. Aan het verwezenlijken van zijn wens werken wij graag mee!

Geniet van côte de boeuf bij ROAST of van kreeft bij Visaandeschelde. In de swingende ROAST BAR draaien de DJ’s tot in de vroege uurtjes en wordt de hele avond voor heerlijke drankjes en vooral veel gezelligheid gezorgd.

Fan van côte de boeuf? Reserveer dan vanaf 22:00 uur een tafel bij ROAST in de Rotisserie.
Fan van kreeft? Reserveer dan vanaf 22:00 uur een tafel bij Visaandeschelde. 

Je reserveert een tafel voor ± anderhalf uur vanaf het geplande tijdstip van aankomst. Voorafgaand of na je diner kun je gezellig in THE ROAST BAR borrelen. Het à la carte diner is tot 22:00 uur, daarna staan de côtes de boeuf & kreeften de hele nacht in de spotlight!
Voor: €40,- per persoon inclusief huisaperitief, salade, sauzen en Frites uit Zuyd. 

Mis dit evenement niet en reserveer nu jouw tafel bij THE ROAST ROOM of Visaandeschelde.

Reserveer de chauffeur van Rent A Bob via deze pagina. 

Deel dit item