Bob rent voor Stichting DaDa tijdens de Rotterdam Marathon

Bob rent voor Stichting DaDa tijdens de Rotterdam Marathon

De DaDa Run For Value is een jaarlijks evenement tijdens de marathon van Rotterdam. Het evenement is een samenwerking tussen Peak Value en Stichting DaDa. Het doel is om tijdens de marathon van Rotterdam mee te lopen met de Business Estafette in teams van 4 of 2 personen en zoveel mogelijk donaties bijeen te lopen voor de projecten van Stichting DaDa.

Rent A Bob is gisteren op de valreep als businessteam toegevoegd. We leggen morgen met vier personen 42 kilometer af en hopen daarmee nog een steentje bij te kunnen dragen aan het goede doel. 

Wilt u ons nog helpen zo veel als mogelijk geld op te halen? Iedere donatie is enorm welkom. Iedere euro, vijf euro of zelfs meer wordt bijzonder gewaardeerd. U kunt ons steunen via de site van Run4Value.

 

De opbrengst van de 7e editie van de DaDa Run For Value gaat dit jaar naar een prachtig Rotterdams project:
 
Het kinderbrandwondencentrum in het Maasstad Ziekenhuis ‚Äč

Al sinds de jaren zestig wordt in het Maasstad Ziekenhuis gespecialiseerde brandwondenzorg toegepast. Er zijn op dit moment slechts twee andere brandwondencentra in Nederland, in Beverwijk en Groningen.
 
De droom van het Maasstad Ziekenhuis is om een kindvriendelijke verbandwisselkamer in het brandwondencentrum te creëren. Er zal een ruimte gebouwd worden waar kinderen afleiding vinden tijdens de extreem pijnlijke, dagelijkse verbandwissel. Dit alles om de angst en pijn voor de kinderen te verminderen. Met het geld van de DaDa Run for Value zal de aankleding en de apparatuur, zoals een kinderbad, kunnen worden gefinancierd.

Deel dit item