BeterBOB wordt Rent A Bob

BeterBOB wordt Rent A Bob

Per 1 januari 2015 zijn de diensten van BeterBOB ondergebracht bij Rent A Bob. Door de fusie van de bedrijven is Rent A Bob nog beter in staat u goed van dienst te zijn door de gehele Randstad. 

Met vestigingen in Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam streven wij er naar om iedereen binnen 60 minuten na de bestelling te kunnen bedienen. Zo heeft u altijd op last minute basis een chauffeur tot uw beschikking. Meer informatie omtrent tarieven en tijden vindt u op deze pagina.
 

INSCHRIJVEN

Wanneer wij over uw gegevens beschikken op het moment dat u belt kunnen wij uw reservering sneller opnemen. Indien u zich bij Rent A Bob wilt inschrijven ontvangt u van Rent A Bob bovendien een unieke gratis metalen sleutelhanger waarmee u verloren items weer terug kunt krijgen. 
 

TELEFOONNUMMER RENT A BOB

De telefoonnummers van BeterBOB blijven de komende periode werkzaam, maar we raden u aan om het nummer van BeterBOB in uw telefoon te wijzigen naar het nummer van Rent A Bob: 0900 90 90 888. 

Indien u vragen heeft omtrent de dienstverlening van Rent A Bob, aarzel dan niet ons te bellen of te mailen via info@rentabob.nl.

Deel dit item