Nieuws

Rent A Bob tijdens de feestdagen

We zijn vroeg, toegegeven, maar toch moeten we u reeds attenderen op de festiviteiten in november en december. Omdat de eerste reserveringen voor kerst al in augustus binnenkwamen en we iedereen graag van dienst willen zijn doet u er goed aan niet tot het laatste moment te wachten met reserveren.

Masters of LXRY

Eigenlijk kunt u maar op één manier naar de Masters of LXRY 2016. En dat is met een privéchauffeur. Zoals het hoort. Via Rent A Bob huurt u voor de gehele avond een privéchauffeur voor de LXRY aanbieding á € 100,- ex btw*

Rent A Bob, E-Drivers en Noordzee

We zijn trots om aan te mogen kondigen dat Rent A Bob ook dit jaar weer betrokken is bij de parkeer- en vervoersregie van het Haagse Rode Kruis Gala. Dit jaar is er gekozen voor een uniek samenwerkingsverband tussen de bedrijven Rent A Bob, E-Drivers en Noordzee Services. 

Surya partner van Rent A Bob

Rent A Bob gaat per 01-11-2016 een partnership aan met Surya Restaurants. Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Hilversum biedt Surya een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken.