De Bokkedoorns

De Bokkedoorns

TOPSPORT IN DE DUINEN

Gastvrijheid met klasse is hun passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer. In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.


DEAL

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit. De Bokkedoorns en Rent A Bob hebben een uniek aanbod voor de gasten uit Amsterdam

Dineren met de wetenschap dat een chauffeur klaar staat om u in uw eigen auto naar huis te rijden betekent zorgeloos genieten. Extra genieten. De veilige en verantwoorde reis naar huis wordt mogelijk gemaakt door de chauffeurs van Rent A Bob. 

Rent A Bob rekent een korting van 10% op de reguliere ritprijs voor ritten vanaf de Bokkedoorns.

Het bestellen van een chauffeur kan via de gratis bestel app van Rent A Bob, via www.rentabob.nl of door te bellen met 0850443777. Zelfs op de avond van het diner kan nog een chauffeur besteld worden, maar geadviseerd wordt om niet tot aan het allerlaatste moment te wachten met het reserveren van de chauffeur. 

Een tafel bij De Bokkedoorns kunt u online reserveren.

Restaurant de Bokkedoorns
Zeeweg 53, 2051 EB Overveen
Telefoon +31 (0)23 526 36 00
[email protected]