Central Park by Ron Blaauw

Central Park by Ron Blaauw

 

CENTRAL PARK VOORBURG


U krijgt maar liefst 10% korting op de thuisbrengservice van Rent A Bob bij ritten vanaf Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg. 

Nu reserveren...Central Park, by Ron Blaauw ® is de nieuwe naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar tot oktober 2014 Restaurant en Hotel Savelberg (1 Michelinster) was gevestigd. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

Met de komst van Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar (*) in Amsterdam waar ieder gerechtje 15 euro kost. Volgens de nieuwe eigenaar, culinair ondernemer Carsten Klint, benadrukt de nieuwe naam het gewijzigde concept: toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal. Ron en Carsten maken er echt een betaalbare, culinaire ontmoetingsplek van: "Van Picknick tot Château Petrus". 

Voor meer informatie: http://www.centralparkronblaauw.com/

Nu reserveren...